Deci incepem asa.Tatal meu a decedat in noiembrie 2009.El mi-a lasat in testament un teren intravilan.Problema este ca fosta lui sotie vrea sa il cumpere de la mine dar tot zice ea ca ea a platit pentru terenul acela si ca vrea sa il cumpere de la mine cu banii care i-a dat initial pe el.Faza este ca tata nu era casatorit cu ea cand a cumparat terenul si dupa ce l-a cumparat l-a pus pe numele meu.Eu i-am zis un pret pe teren si ea imi zice ca mai mult de 2000 de euro nu da pe el si ca trebuie sa i-l vand pentru ca ea demonstreaza ca din banii ei s-a cumparat terenul.In fine am nevoie urgenta de un raspuns pentru ca trebuie sa merg la deva astazi seara si trebuie sa stiu ce sa fac. Va multumesc mult
dar mai exista o problema:tatal meu a fost plecat din tara 15ani el nu mai avea drept sa si faca buletin aici pt ca avea cetatenie in alta tara avea doar pasaport romanesc.eu cum pot afla ultimul domicliu al lui?ca sa ma pot duce la notariat in raza ultimului domiciliu al defunctului?el avea domiciliu in belgia.
buna ziua!!!tatal meu nu era casatorit,era divortat.eu vreau sa deschid succesiune si sa vand partea mea de teren.dar nu vreau sa ma duc in instanta.se poate ca dupa ce am deschis succesiunea sa imi vand partea mea de teren?partea mea de teren vrea sa o cumpere cealalta beneficiara din testament.
as vrea sa stiu si eu daca se poate stii cam cat dureaza sa deschizi o suucesiune?este o problema daca in testamentul tatalui meu este o alta adresa decat cea din buletinul meu?deoarece tatal meu a facut testamentul fara sa stie ce adresa am in buletin..stiti cumva daca or sa existe probleme cand o sa deschid succesiunea?si mai ao intrebare daca se poate:tatal meu a scris in testament ca 50% imi apartine mie si restul de 50% ii revin fiicei fostei lui sotii.am nevoie de ea ca sa deschid suucesiunea??sau eu pot sa deschid suucesiunea pt partea care imi revine mie?