avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Activitate ramonel_46

Activitate ramonel_46

Răspuns la discuția partaj
Se pare ca nu am descris situatia destul de concret...Incerc sa fiu mai explicita:
in 1993 am divortat si in urma procesului mi s-a atribuit mie si copilului apartamentul care initial a fost contractat prin vechiul OJCVL in 1984, unde s-a platit un avans care reprezenta cam 20% din valoare, restul fiind achitat de amandoi in timpul casatoriei (pot adauga ca suma ce reprezenta cei 20% era dobandita in urma unui CAR pe care tot impreuna l-am achitat). Conform hot.de devort el ar fi trebuit evacuat. Fiind o poveste mai lunga n-am sa va spun decat finalul : ne-am recasatorit (deci tot cu cel de care am divortat) dar in 2002 am divortat din nou... de data asta definitiv. Din cauza presiunilor la care eram supusa mi-am luat copilul si am plecat in chirie inainte de finalizarea divortului. Am facut un partaj "amiabil"... nu prin instanta (consemnat de noi printr-o hartie simpla) prin care mi-a ofert ca si contravaloare suma de 3000 de dolari.
Intrebarea mea este: sentinta din 1993 mai are vre-o valoare?... Si daca nu, pot sa deschid acum un eventual proces de partaj?
Va multumesc!... sper ca am fost mai clara acum...
Discuție partaj
In 1993 am divortat si prin sentinta s-a hotarat atribuirea apartamentului mie si copilui cu evacuarea paratului. Ne-am recasatorit... dar in 2002 am divortat din nou.... Nu am mai facut partaj... a fost un fel de intelegere amiabila prin care el mi-a platit suma de 3000 dolari drept despagubire la ceea ce mi s-ar fi cuvenit. Din cauza presiunilor am acceptat si am plecat cu copilul in chirie. Ce sanse am sa deschid acum un proces de partaj?
Multumesc!