In 1993 am divortat si prin sentinta s-a hotarat atribuirea apartamentului mie si copilui cu evacuarea paratului. Ne-am recasatorit... dar in 2002 am divortat din nou.... Nu am mai facut partaj... a fost un fel de intelegere amiabila prin care el mi-a platit suma de 3000 dolari drept despagubire la ceea ce mi s-ar fi cuvenit. Din cauza presiunilor am acceptat si am plecat cu copilul in chirie. Ce sanse am sa deschid acum un proces de partaj?
Multumesc!
daca ai facut partaj cu primul sot atunci ai locuinta pe propria propriu adica e al tau apartamentul 100%,dar de ce ai plecat in chirie si de ce ai acceptat 3000 dolari de la al 2 lea sot :O?ai nevoie de un avocat si sa povestesti toate amanuntele tale daca vrei sa deschizi partajul .......si sa arati daca ai facut o tranzactie cu al 2 lea sot si daca nu atunci e bine ...
eu cred ca apartamentul era in '93 cu chirie de la stat. daca ulterior recasatoririi dvs cu acelasi sot, l-ati cumparat, apartamentul este bun comun si puteti face partaj. daca nu l-ati cumparat, ati primit 3000 probabil, pt bunurile din casa.