avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

In 1993 am divortat si prin sentinta s-a hotarat atribuirea apartamentului mie si copilui cu evacuarea paratului. Ne-am recasatorit... dar in 2002 am divortat din nou.... Nu am mai facut partaj... a fost un fel de intelegere amiabila prin care el mi-a platit suma de 3000 dolari drept despagubire la ceea ce mi s-ar fi cuvenit. Din cauza presiunilor am acceptat si am plecat cu copilul in chirie. Ce sanse am sa deschid acum un proces de partaj?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:09, 25 Mai 2010
buna ziua .
trebuie vazut acel inscris usb semnatura privata, care a stat la baza intelegerii amiabile dintre dvs si fostul sot, in ceea ce priveste partajul.
in principiu, dvs. sunteti proprietar de drept al imobilului respectiv, dar trebuie analizat acel inscris sub semnatura privata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul soților în timpul apelului cristian damian cristian damian Întrebarea mea este dacă prima instanță a desfăcut căsătoria, iar una dintre părți a făcut apel, ce statut au acuma cei doi (foști) ... (vezi toată discuția)
Existã vreun artificiu pentru evitarea procesului de partaj Cristian Marian Cristian Marian Există sentință definitivă de divorț. Copilul mi-a fost încredințat mie. Eu și copilul stăm în chirie, fosta soție în ... (vezi toată discuția)
Doresc să divorțez, însă soțul nu vrea să audă de asta și refuză să plece din apartament. cum pot rezolva situația? serenx serenx Buna ziua, Vreau sa divortez de sot insa el nu vrea sa auda de asta, ba chiar a zis ca daca e sa divortam imi va plati chirie la o camera si stam tot ... (vezi toată discuția)