Inteleg, deci am sanse mari sa primesc innapoi terenul respectiv. Singura problema este ca pana la urma, dupa cum vad voi avea nevoie de avocat, dar in orasul nostru din pacate nu prea sunt avocati (am incercat deja la cativa,toti au zis ca nu am sanse, sa las balta totul) cu care sa am sanse.
Ma puteti ajuta eventual, sa-mi recomandati pe cineva care este specializat in acest domeniu? Va multumesc anticipat
in 1992 am primit adeverinta respectiva pe care scrie ca constituie dovada dreptului de proprietate pana la eliberarea titlului de proprietate. dar titlul de proprietate nu am primit si nici nu am fost pus in posesie. Dar da , a fost depus cerere in termenul legal.
Din pacate nu am contestat in 30 de zile la comisia judeteana
Buna ziua.
In temeiul Legii fondului funciar nr.18/1991 tatalui meu i s-a stabilit dreptul de proprietate prin hotararea comisiei judetene din 1992 pentru o suprafata de teren.
I s-a eliberat o adeverinta care constituie dovada dreptului de proprietate pana la eliberarea titlului de proprietate.
Problema este ca tatal meu a umblat cat a umblat la primarie dupa titlul de proprietata, nu l-a primit, intre timp s-a imbolnavit si nu s-a mai ocupat cu aceasta problema. Eu, fiul, in 2008 am depus o cerere pentru eliberarea titlului de proprietate si mi sa raspuns in scris dupa vreo 2 luni ca cererea mea a fost invalidata. atat , fara nici o motivare.
Mentionez ca terenul valoreaza peste 30.000 euro, dar degeaba am mers la avocat , mi-a spus ca n-am nici o sansa sa-l primesc inapoi, pentru ca primaria are planuri cu terenul meu #-o
Ce as putea face in acest caz? Exista vreo firma specializata pentru astfel de cazuri? va multumesc