avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate dinuu

Activitate dinuu

Răspuns la discuția furt in germania
ce fel de avocat in drept penal?ß
Răspuns la discuția furt in germania
de cand am primit de la procuror incadrarea --räubersicher Diebstahl",(§ 252 StGBCodul Penal German) ---- nu mai pot sa dorm is terminat si cel mai tare phisihic imi pare nespus de rau dar nu pot da timp inapoi doar o palma mie de bouu #-o imi vine sa ma castrezz
Răspuns la discuția furt in germania
multumesc ,
Răspuns la discuția furt in germania
multzumesc pt raspuns ,eu treb sa ma prezint de fiecare data cu av la infatisare k risc sa imi pierd jobu ? crede-ti ca am sanse sa platesc doar amenda sau???
sant din orasul Koblenz si am furat intr-o zi dintr-un magazin a venit dupa mine pana la usa o d-na civila si nu ma lasat sa ies pe usa pe motivul ca stie ca eu am furat ceva am incercat sa ii dau plasa cu lucrurile furate si sa plec mai departe dar ma impins inaöpoi spre o magazie unde ma bagat cu forta sa astept politia au venit cei de la politie si mau dus la sectie si mau amprentat si apoi au zis sa astept acasa sentintaa venit sentinta , ei zic acum ca eu am vrut sa fug si mam aparat violent si ca este intre furt si jaf adica 252 si ca treb sa fac 1 an inchisoare ... oare sa imi iau avocat am domicilui in koblent dar lucru in constructii in mai multe santiere ..... nu am nici o abatere nu am mai facut asta niciodata oare voi face inchisoare ??? cine ma poate sfatui ????