avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt in germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt in germania

sant din orasul Koblenz si am furat intr-o zi dintr-un magazin a venit dupa mine pana la usa o d-na civila si nu ma lasat sa ies pe usa pe motivul ca stie ca eu am furat ceva am incercat sa ii dau plasa cu lucrurile furate si sa plec mai departe dar ma impins inaöpoi spre o magazie unde ma bagat cu forta sa astept politia au venit cei de la politie si mau dus la sectie si mau amprentat si apoi au zis sa astept acasa sentintaa venit sentinta , ei zic acum ca eu am vrut sa fug si mam aparat violent si ca este intre furt si jaf adica 252 si ca treb sa fac 1 an inchisoare ... oare sa imi iau avocat am domicilui in koblent dar lucru in constructii in mai multe santiere ..... nu am nici o abatere nu am mai facut asta niciodata oare voi face inchisoare ??? cine ma poate sfatui ????
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
dinuu, utilizator
Cel mai recent răspuns: dinuu , utilizator 02:08, 24 Mai 2010
Pentru a va rezolva problema cel mai bine este sa apelati la un avocat german si sa va prezentati asistat din punct de vedere juridic in fata organelor judiciare germane
multzumesc pt raspuns ,eu treb sa ma prezint de fiecare data cu av la infatisare k risc sa imi pierd jobu ? crede-ti ca am sanse sa platesc doar amenda sau???
Din nefericire pentru dvs,acest forum se ocupa numai de legislatia romaneasca.
deci orice consutatie ,trebuie sa o obineti de la avocat/jurist german
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2010
Radu Gabrian, Mediator
multumesc ,
de cand am primit de la procuror incadrarea --räubersicher Diebstahl",(§ 252 StGBCodul Penal German) ---- nu mai pot sa dorm is terminat si cel mai tare phisihic imi pare nespus de rau dar nu pot da timp inapoi doar o palma mie de bouu #-o imi vine sa ma castrezz

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - germania cella56 cella56 si eu am furat in germania dar la iesire din Karstadt ma oprit o civila nu stiam cine e si am facut pe prostu si am incercat sa plec .... ma imobilizat cu una ... (vezi toată discuția)
Furt din apartament, recuperare paguba frumusyk_dia frumusyk_dia Buna ziua.ma numesc ioana si as avea si eu o intrebare.mi- a fost furate din casa un aparat foto si o bratara s o banuim p vecina noastra deoarece nu de ... (vezi toată discuția)
Am furat din magazin în germania Maryrystea Maryrystea Buna ,ma aflu intr o situatie disperata ,ieri am fost intrun magazin si dracul ma pus sa fur un parfum ai o crema ,prejudiciul total fiind app 400de eoro .Cand ... (vezi toată discuția)