avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin - Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin - Germania

si eu am furat in germania dar la iesire din Karstadt ma oprit o civila nu stiam cine e si am facut pe prostu si am incercat sa plec .... ma imobilizat cu una din vanzatoare a chemat politia apoi dus am fost si amprentat acum am primit o instiintare cu o condamnare de 1 an ca era cu violenta bla bla zic ei si am incercat sa fug .... si mi-au dat o incadrare intre furt si talharie ,acum am cautat sa iau un avocat poate el sa ma ajute sa obtin o amenda administrativa si nu 1 an de puscarie ?? va rog sa imi preciza-ti ca unii asta fac te asigura ca scapi da mai tare te infunda ..... si am nevoie si de av roman ca nu prea stiu germana ...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:44, 24 Mai 2010
Sunt foarte putini avocati romani,specialisti in drept german,nu cred ca exista vreunul pe acest site,motiv pentru care va sfatuiesc sa angajati unul din acea tara,care este cunoscator al acelei legislatii.
Pe de alta parte,acel" bla,bla",probabil ca inseamna deposedare prin violenta,cam acesta fiind continutul infractiunii de talharie,cam pe oriunde .
Cred ca trebuie sa va cautati o ocupatie si avocat german bun.
nu cunosc cuantumurile pedepselor din germania dar pentru o asa fapta in romania luati lejer cel putin 3 ani.
daca legislatia germana permite si aveti cunostinta ca la fapte ca si cea savarsita de dvs se aplica si amenzi administrative atunci merita incercat.
succes
am furat din magazin un parfum si o geanta am ajuns la iesire si o d-na ma oprit am incercat sa ii dau geanta in care se afla si parfumul dar ea a inceput sa strige sa vina un barbat sa ma imobilizeze si mau dus intr-o magazie apoi a venit politia si mau dus ata a fost nu am atins pe nimeni nu am vrut sa fug cu cele furate dar ei asta zic si eu acum ce pot sa fac sa imi iau un av el crede-ti ca ma va ajuta in acest sens???
Discutia mi se pare inutila pentru ca numai un avocat german va poate ajuta in mod efectiv,inclusiv cu privire la schimbarea incadrarii,daca este cazul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt in germania dinuu dinuu sant din orasul Koblenz si am furat intr-o zi dintr-un magazin a venit dupa mine pana la usa o d-na civila si nu ma lasat sa ies pe usa pe motivul ca stie ca ... (vezi toată discuția)
Furt NeeD NeeD Doi prieteni de-ai mei au furat o geanta de la o femeie de pe strada. Acestia au tras de geanta si au fugit. Dupa o luna i-au gasit politia si i-a luat la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de avocat Garcia Garcia In moll in Germany security mau tavalit pe jos mau batut mi au rupt ochelari jacheta cureaua...am.poze cu toate si cu eii..mau tarat prin magazin si in spate ... (vezi toată discuția)