avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat din magazin în Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat din magazin în Germania

Buna ,ma aflu intr o situatie disperata ,ieri am fost intrun magazin si dracul ma pus sa fur un parfum ai o crema ,prejudiciul total fiind app 400de eoro .Cand sa ies afara din magazin ma oprit un barbat si o femeie si mi a spus sa merg cu ei ,binenteles mi am dat seama ,mi am recunoacut greseala facuta dupa care ei au chemat politia,am ajuns la politie acolo m au pus sa semnez o chestie care habar nu am ce inseamna (mentionez faptul ca nu stiu limba germana si toate astea se intampla in Germania)la un moment dat am inteles ca acea hartie este un proces verbal pt ca mau luat la pilitie si ca am furat din magazin.Am asteptat cca o ora dupa ma luat mi au facut poze ,m au amprentat ai la urma mia dat drumul sa plec far sa platesc vreo amenda sau sa mi zica ceva.Va rog ajutati ma sa inteleg ce este posibil sa se intample ,mi am cerut scuze fata de ei habar nu am ce ma apucat ,eu sant venita in vizita la sotul mei si pe data de 16 trebuie sa plec acasa in Romania si nu stiu daca pot pleca ????Va rog sa ma iertati daca nu am scris ceva corect deoarece nu mai sant in stare .Ma ingrozeste idea ce am putut sa fac stiind bine ca am 2 copii acasa.

Va rog din suflet sa ma ajutati sa inteleg ce se poate intampla.
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionelia09 , utilizator 18:49, 12 Ianuarie 2019
Ce ți S a întâmplat pana la urma?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - germania cella56 cella56 si eu am furat in germania dar la iesire din Karstadt ma oprit o civila nu stiam cine e si am facut pe prostu si am incercat sa plec .... ma imobilizat cu una ... (vezi toată discuția)
Furt in germania dinuu dinuu sant din orasul Koblenz si am furat intr-o zi dintr-un magazin a venit dupa mine pana la usa o d-na civila si nu ma lasat sa ies pe usa pe motivul ca stie ca ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte ContSters286580 ContSters286580 Buna ziua! In data de 26 martie 2012 am mers la un magazin de haine din complexul comercial AFI Palace Cotroceni la un magazin de haine.Neavand suficienti ... (vezi toată discuția)