Buna ziua!
In data de 26 martie 2012 am mers la un magazin de haine din complexul comercial AFI Palace Cotroceni la un magazin de haine.Neavand suficienti bani pentru a cumpara o pereche de jeansi si observand ca elementul de siguranta era slabit am hotarat spre rusinea mea sa ii sustrag. Am rupt elementul de siguranta si introdus produsul intr-o punga in care mai aveam un articol de imbracaminte. M-am indreptat spre iesire unde alarma senzormatica a fost declansata. A fost chemata politia am recunoscut fapta, prejudiciul de 159 LEI a fost achitat, jeansii ramanand in posesia Magazinului de imbracaminte. Am fost dus la sectie , mi-au luat amprente , fotografii si o declaratie in care am marturisit totul si ca imi pare rau. Mentionez ca sunt la prima abatere si sunt student. Ce o sa se intample cu mine?
De la momentul evenimentului,nu ati fost citat ?
Avand in vedere ca a fost recuperat prejudiciul,ca nu detineti antecedente,de regula,in astfel de cazuri ,autoritatea competenta in cercetare si solutionare dispune NUP
evenimentul s-a intamplat ieri. cand ar trebui sa ma astept la o citatie sau amenda? mentionez ca locuiesc cu mutatie in bucuresti si as vrea sa stiu daca citatia si amenda vor veni aici sau la adresa din buletin?
Este posibil sa primiti o amenda administrativa.
Politia o sa isi dea seama ca nu prea aveti talent de hot.
Pe furt de haine se mai emit si mandate de arestare preventiva dar in cazul dvs. nu ar fi fost corect...
Furt calificat
stefangsn
Am fost prins de curand de catre agentii de paza a unui magazin de haine, inainte sa ies din magazin, cu haine sustrase fara sa le platesc,(erau intr-o ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
EugenG1
Buna , am 37 de ani si nu am antecedente penale (nu am avut nici macar o amenda in viata mea ). Dupa o cearta cu fosta prietena am fost intr-un mall unde am ... (vezi toată discuția)