avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin- amenda administrativa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin- amenda administrativa?

acum 2 luni jumatate eu si inca o persoana am fost la un magazin de haine
> de unde am sustras o pereche de blugi de 35 d lei...vanzatoarea nea prins
> si a chemat politia...am ft la sectie unde am scris o declaratie,timp de 2
> luni nu am primit nimic...acum cateva zile am primit un telefon unde am ft
> din nou chemate la sectie pt alte declaratii,am ramas doar eu vinovata si
> pe cealalata persoana au excluso pt a nu fi judecate penal...mi sa spus ca
> voi primi o amenda administrativa,vreau sa stiu daca pot pati ceva mai
> mult de atat,tin sa mentionez ca am inapoiat blugii si st la prima abatere
> nu mai am antecedente nimic,ast raspun urgent multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters478249 , utilizator 18:12, 23 Iunie 2018
Nu cred că veţi păţi mai mult de atât. Amenda administrativă nu va fi trecută în cazier, iar faptul că nu aveţi antecedente penale a condus la această măsură, altfel aţi fi putut primi chiar o condmanare penală.
deci pot sta linistita?...de ceva timp am o teama in suflet de nedescris...astept si alteparere si sfaturi...oricum multumesc celor care imi raspund
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2012
elena0318, utilizator
se poate sa fac inchisoare daca bunu a fost recuperat si eu nu am antecedente penale....nu figurez cu nimic la politie?...va rof mult astept raspuns...ce sa fac sa scap doar cu o amenda?
:(..tin sa mentionez ca bunu avea o valoare de 35 lei...nu e o valoare mare dar imi esti ffff frica
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2012
elena0318, utilizator
Elena0318m din punctul meu de vedere nu există motive pentru a fi trimisă în judecată. Cum nu există prejudiciu,cum dvs. nu avţi antcednte peanle, şi cum fapta , aşa cum a fost ea comisă, nu prezintă un grad de pericol social deosebit, întrevăd că sancţiuna pe care o veţi primi va fi doar amndă administrativă.
Desigur că pe viitor ar fi indicat să nu vă mai ocupaţi cu aşa ceva, fiindcă atunci deja vă veţi putea aştepta lao pedeapsă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Daca sunteti la prima fapta , daca ati recunoscut comiterea ei , bunul sutras fiind inapoiat magazinului , iar prejudiciul fiind acoperit prin aceasta restituire , este evident , dupa cum arata si distinsa d-na.consilier , ca veti primi numai o amenda administrativa a procurorului , in conditiile prev.de art.18/1 c.pen,
Recomandarea ar fi sa nu mai reptetati astflel de greseli pentru a avea o tinerete linistita si eventual o "devenire" mai buna in viata .

Alte discuții în legătură

Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin danielboss danielboss buna ziua,ma numesc popa daniel,si am mai multe intrebari,sau chiar sfaturi...ieri am fost intr un magazin de haine si am furat o geaca(65 lei),vanzatoarea m a ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin mrn_cornel mrn_cornel Ce se poate intimpla la un furt din magazin , cu un prejudiu de 33 ron , prejudiu recuperat de magazin, obiectele raminind la magazin,( s-a specificat in PV ... (vezi toată discuția)