avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

Ce se poate intimpla la un furt din magazin , cu un prejudiu de 33 ron , prejudiu recuperat de magazin, obiectele raminind la magazin,( s-a specificat in PV incheiat , infractiunea fiind prima si fara antecedente penale .
Organele de politie mi-au transmis sa stau luinistit deoarece nu voi pati nimic sau cel mult o amenda ;
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:26, 18 Februarie 2012
Avand in vedere faptul ca prejudiciul a fost recuperat integral,ca valoarea pagubei este redusa,ca pericolul social al faptei este redus si nu a produs urmari grave iar dvs nu aveti antecedente penale se poate dispune o sanctiune cu un caracter administrativ.In cazul de fata poate fi vorba de o amenda.
Da,veti primi o amenda administrativa de cel mult 1000 lei..
Vi se face dosar penal, veti primi NUP (neinceperea urmarii penale) de la parchet in cateva luni de zile pe motivul ca fapta nu reprezinta pericol social.

Amenda de obicei este de 250lei.

nu veti primi nimic doar cu avertizment si avet grije la a 2 incercare veti alegeti cu dosar penal
buna seara domnul avocat am si eu o intrebare sa dat ceva gratiere de tot atat se vorbeste e dadevarat sau nu? multumesc mult

Alte discuții în legătură

Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Amenzi picika picika buna ziua care este diferenta intre amenda administritiva si amenda penala? multumesc (vezi toată discuția)
Va implor nu imi ocoliti mesajul!!! frumos45 frumos45 am primit azi citatie pt o neintelegere de acuma 3 luni... si anume lucrat intr-un magazin de haine si la terminarea programului mi-am pastrat o camasa ... (vezi toată discuția)