avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din apartament, recuperare paguba
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din apartament, recuperare paguba

Buna ziua.ma numesc ioana si as avea si eu o intrebare.mi- a fost furate din casa un aparat foto si o bratara s o banuim p vecina noastra deoarece nu de putine ori sa intanpkat sa imi spuna ca a venit l mn si dormeam ca ulterior sa dispara aceste lucruri.a venit politia a luat amprente dar nu au gasit amprentele ei.ce se intampla acum daca nu am dovezi impotriva ei sau a altor vecini care stau p palieril nostru dat fiind faptul k p palierul nostru suntem 4 apartamente s palieril este securizat k o usa deci doar noi avem acces
.este posibil k sa nu imi recuperez paguba s sa nu pot face nimik si sa se
inchidacazul din lipsa dovezilor? Sa nu se ajungs la tribunal tot din lipsa dovezilor? Astept un raspuns...multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:09, 20 Iunie 2013
Va fi un furt cu autor necunoscut.
Nu se ajunge pe instanta daca nu se gaseste autorul.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale pentru tulburare de posesie ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rog sa-mi da-ti un sfat cum sa procedez. Vecinul meu a mutat gardul care desparte proprietatile noastre in perioada cind ma aflam in Germania, ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala data in viitor! petreanamaria petreanamaria Am primit o amenda pt deranjarea linistii publicii si eu eram barman ospatar la o terasa,iar o vecina a chemat politia comunitara si eu am primit o amenda ... (vezi toată discuția)