avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti

buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate intampla cu multe detalii va implor. deci sa incep cu inceputul. sunt in italia am cunoscut o fata de etnie roma. fata mia sp k are 16 ani. totul bn si frumos am placuto ma placut am stat impreuna 3 luni dupa care am facut sex de 3 ori. la o saptamana dupa ce am facut ultima data vin carabinieri de aici si ma cheama la sectie. ok cand am fost akolo pariti impreuna cu fata mau denuntat spanand k am violata si politia sa imi spuna k are doar 12 ani. mau lasat liber k nu am antecedente eu precizez k am 20 ani. parinti mei au avocat italian bun de 20 ani de familie. iam explikt situatia la avocat. ok dupa 2 zile de cele intamplate ma suna parinti fetei sa ne vedm. mam vaz cu ei. mama fetei mia sp k dak vreau sa isi retraga pangerea sa le dau 5000 euro nestiind k eu deja am vb cu avocatul. ok iam sp asta avocatului k miau cerut bani si mia sp sa ii inregistrez. mam dus la ei akasa cu parinti mei precum vrem sa ii dam bani. bun. am reusit sa fac un video de 1 ora. in acel video parinti cer suma de 5000 euro sa retraga plangerea si sa fie totul bine, in acest video fata recunoaste k ma mintit cu ani si mia sp k are 16 ani, in acest video zice k deja a facut sex cu doi baieti de 17 ani pana acum si intradevar nu era virgina asta a dovedit ginecologul, si in video spune k ma mintit pt k a vrut sa fie cu mn si ii plakea de mn,,, precizez k fata e fumoasa inalta si dezvoltata dak civ o vede ii da si 20 ani la prima impresie... avocatul mia sp sa stau linistit k ma scoate curat dar mie frik si nu pot dormi noaptea si k intru la inchisoare si k am nenorocit un copil,,, vreau sa stiu ce mi sar putea intampla. va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: iulian11 , utilizator 03:06, 1 Noiembrie 2013
Daca v-a cerut suma de 5.000 euro si deja aveti inregistrarea video,puteti sa dovediti ca este SANTAJ.

Ar fii bine daca impreuna cu avocatul dvs.mergeti la politie si denuntati acest lucru aratand si video-filmarea,apoi sa faceti un plan cu politia in care sa ii prinda in flagrant cand va iau banii parintii fetei.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
Tarzan2012, utilizator
După legislația noastră nu ar fi șantaj, victima ar fi îndreptățită să ceară și repararea prejudiciului, și , prin plata unei sume de bani, s-ar acoperi latura civilă a procesului penal.
Având acele înregistrări, în care fata recunoaște unele lucruri, plus faptul că, fiind foarte dezvoltată ați putut să o credeți cu privire la vârsta ei, ar putea fi niște circumstanțe atenuante.Dacă ar fi vorba despre viol.Dacă nu, ar putea fi vorba, cel mult despre act sexual cu un minor. Aveți însă încredere în avocatul dvs. și succes.
nu stiu dak nu este santaj... dar in video spune in felu urmator: dak vrei sa ramanem amici cum eram inainte si sa ne salutam imi dai 5000 euro si eu imi retrag plangerea ei nestiind k se poate retrage plangerea cel putin asa mia sp avocatul. deci pe scurt ori imi dai bani ori intri in belea... am vb cu politia de aici din italia impreuna cu avocatul si nu se poate sa facem un flagrant. avocatul meu deja a vorbit cu judecatoarea ia explikat situatia si a sp k probele sunt suficiente cel putin asa mia sp avocatul. judecatoarea deja are cd cu video facut am fakut 2 unu pt dansa unul pt avocat. pe scurt avocatul mia sp k pe ei ii baga precum asa au vrut de prima data sa faca sa se bage fata pe mn sa ma minta cu ani sa poata lua suma de bani nestiind k nu se poate retrage plangerea... am incredere in avocat si plus de asta e si bun a iesit presedinte anul asta la nu stiu ce are ditamai cladirea a lui personala cu birouri de avocati si astea... sincer personal eu nu stiu asa lucrurile astea k nu am facut nimik toata viata mea sa fur sa violez sau prosti deastea... e barbatul lu mama italian cu avocatul lui de familie de 20 de ani... in rest eu habar nu am avocatul mia sp sa stau linistit dar imi e frik k pe ai mai ii vad putin speriati si intradevar fata ma mintit cu ani de unde sa stiu k avea 12 ani dak stiam eram prost sa stau cu un copil... eu nu stiu prea multe... cinv dak vrea sa ma ajute doar sa imi sp in cazul asta ce se poate intampla mai clar si ii multumesc din toata inima... pt k nu ma ast sa fiu in aceasta situatie. va rog spunetimi ce mi se poate intampla... va multumesc frumos
deci ceva a fost planuit de la inceput pt k nu imi pot explik un lucru... timp de 3 luni de zile cat am fost impreuna nu a fost nimeni nicaieri si cum am facut dragoste sau dus la carabinieri... fata nu a stat impreuna cu mn sub acelasi acoperis. am fost 3 luni in relatie nu a stat cu mn in concubinaj. deci fata a mintit cu ani, si aspectul ei o poate dovedi. deci eu la 12 ani stiam k ar treb sa fie o copila care nu stie bn sa vorbeasca. dar cu fata am purtat niste discuti la care o fata de 12 ani nu lear putea sti sau sar incurca in cuvinte. in gandire este destul de matura. si da parinti ei si fratele fetei cersesc aici in italia orasul soverato marina regiunea calabria. stie tot orasul cu ce se ocupa si nu vreau sa vb aiurea k de furat sau deastea nu am auzit ma refer doar la faptul cu cersitul. eu am incercat sa o invat pe fata cand stiam k are 16 ani sa nu mai cerseasca si sa nu se mai ia dupa ai iei k profita de ea. fata e destul de frumoasa si mia placut de ea nu am incercat sa profit intrun fel sau altul am facut lucrurile impreuna pt k mam simtit atras de ea si am avut incredere. scuzatima domnilor adik mai pe scurt dak mi...a placut de o fata la care eu stiam k are 16 ani si sunt atat de prost mam documentat inainte si am vazut k nu pot raspunde penal si nu am facut nimik decat sa ma indragostesc fac puscarie. iar fata ma mintit si aqm cu ai ei sau pus pe mn sa intru la puscarie, eu iau vreo 3 ani si fata probabil k asa va face si cu urmatorul... dreptate in lucrurile astea chear nu e, am dat doar un exemplu... fata bineinteles nu spune k am violato si cred k va recunoaste asta poate demonstra video,,, aqm nush ce vor pati ei si ce se va intampla dar stiu sigur k de aqm incolo dak vreau sa fac ceva cu cnv o sa ii cer buletinul k nu se poate intra la puscarie nevinovat. si sincer sa fiu sa ma nenorocesc pe viata cu puscarie sa fiu patat toata viata mai bin ma duc la cei care mia facut asta ii nenorocesc si eu pe viata si gata neam nenorocit cu toti, asta e dreptate. nu pot dormi de 2 sapt pentru ce? doamne la ce a ajus lumea asta sa faca pentru bani... cel putin sa fi venit inainte sa ii dau bani k leam si spus sa nu se fi dus la politie si le dadeam si gata aqm dormeam linistit... nush ce sa mai zik pt k aqm in capul meu sunt numai lucruri care nu pot fi explikate,,, ceea ce vreau sa zik este faptul k dak scap bine dak nu nu le urez succes si sa o tina tot asa pt k ii ajuta legea... doamne ce oameni nebuni... am intrat intro lume pe care nu imi doream sa o vad niciodata
In primul rand, esti in ancheta preliminara daca nu ai primit "chiusura indagine preliminare" art. 415 bis CPP nu stii exact incadrarea. sau daca o stii deja din procesul verbal nu ai comunicat-o. in Italia santajul se pedepseste , este o infractiune grava. este mai putin importanta povestea ta cu sau fara lamentari, mai interesanate sunt dispozitiile PM-ului, avocatul italian stie despre ce vorbesc. santajul se demonstreaza, proba video este acceptata inclusiv proba audio. nu cred ca vei fi incadrat la corupere minori, pana la final. nu spui incadrarea si asta este esential pentru o parere legala. in rest, in baza probelor chiar in situatia cea mai neagra, condamnarea ar fi sub 2 ani deci fara executare. dar nu cred ca se va ajunge acolo mai ales daca se demonstreaza cla intentia de "raggiro" inselaciune in scopul de a obtine avantaje matriale aceasta coroborata cu santajul...deci situatia nu este chiar asa de neagra.

Alte discuții în legătură

Rog sa mi se dea mai multe detalii cu privire la.... Alexha Alexha Un amic de-al meu are o realatie ccu o fata care in prezent are varsta de 16 ani.Au fost impreuna cam un an,dupa care au avut o pauza si acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru prostituție. poate afla cine a făcut-o? pot retrage plângerea? Lingurarelena529 Lingurarelena529 Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea vreau sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni ContSters201884 ContSters201884 acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt ... (vezi toată discuția)