avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru prostituție. Poate afla cine a făcut-o? Pot retrage plângerea?

Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea vreau sa mentionez ca am declarat la dicot si iei au scris plângerea am semnat si m-au si filmat pot retrage ce am declarat si acuzatul poate vedea ce am declarat sau poate afla cine la denuntat
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Lingurarelena529 , utilizator 18:57, 12 Noiembrie 2019
De ce să-ți retragi plângerea dacă este reală`? Lasă să mearga infractorul la pușcărie.
Finca nu doresc ca acest om sa faca pușcărie ca nu ma obligat pana la urma sa practic prostituția pur si simplu l-am denuntat la o furie de nervi si nu doresc să facă pușcărie ca nu mia facut nimica rau
Ca sa poata fi inteles mai usor, am pus textul asa;

Lingurarelena529 a scris:

Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea [?]

vreau sa mentionez ca am declarat la dicot si iei au scris plângerea am semnat si m-au si filmat

pot retrage ce am declarat [?]

si acuzatul poate vedea ce am declarat sau poate afla cine la denuntat [?]

Cred ca ultima intrebare e cea care arde...

Raspuns teoretic simplu: nu poate afla

Raspuns practic: poate sa-si dea el seama, dar daca l-au turnat mai multe, isi va pune intrebarea care din ele.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
mihai335, utilizator
Multumesc din suflet deci nu o poate vedea
Sa va povestesc mai pe clar
Eu am stat cu un băiat care mi-ai propus să practic prostituția am acceptat fiind din familie foarte săracă am acceptat pe parcurs am fost luată de dicot mi-au spus că eu sunt victima unui proxenet si aflând în acel moment că este însurat la momentul acela am declarat în potriva lui ca iel ma ducea si iel lua bani de la mn acuma suntem chemați amândoi la dicot precizez nu am declarat că mă batut sau ca ma obligat sau atata am declarat că iel ma ducea si ca bani ne foloseam amândoi de iei pot sa retrag ce am declarat si încă o întrebare daca iel merge cu avocatul poate afla ca am depus plângere în potriva lui va rog sa ma ajutati nu prea ma pricep sa va explic cum trebuie
DIICOT va face cercetari si nu mai aveti ce sa faceti.
Daca vor avea probe il vor trimite in judecata.
Daca exista mai multe fete care au dat declaratii si mai aduna si alte probe va fi trimis in judecata.

Alte discuții în legătură

Presupuse loviri, vatamari - plangere, legalitate ContSters327631 ContSters327631 Buna ziua! Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 1 an de zile. O parte dintre colegii acesteia obisnuiau sa o jigneasca frecvent la scoala si sa o ... (vezi toată discuția)
Recrutarea unei persoane pentru prostitutie evelin ivan evelin ivan Buna ziua, Fiica mea a plecat de acasa lasand un bilet in care spune ca iubeste un baiat si se casatoreste cu el, afland ulterior ca acel baiat are un renume ... (vezi toată discuția)
Bună seara! a fost o bătaie intr-o seara pe timp de pandemie, ... elenaana544 elenaana544 Bună seara! A fost o bătaie intr-o seara pe timp de pandemie, eram afara cu un baiat si cu o fata aproape de casa fetei, băiatul si-a primit un pumn de la ... (vezi toată discuția)