Buna ziua!
Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 1 an de zile. O parte dintre colegii acesteia obisnuiau sa o jigneasca frecvent la scoala si sa o barfeasca, avand in vedere ca aceasta are o situatie financiara mai slabuta si ca este putin mai retrasa. Deseori incepea sa planga cand o jigneau si acestia tot radeau de ea. In special o fata si un baiat au fost implicati.
Iesind de la scoala intr-o zi, ne-a spus mie si fratelui ei ce se intampla, fratele a vorbit cu fata si i-a spus sa se linisteasca, apoi l-a sunat si pe baiat. Acesta a fost de acord sa ne intalnim si am mers inaintea lui cu mai multi prieteni.
La locul de intalnire a urmat un schimb de replici in care acesta m-a jignit, a spus ca isi baga in familia si in iubita mea, moment in care eu i-am facut vant, fara a se dezechilibra sau fara a-l lovi.
Acesta a mers la bunicii mei acasa, impreuna cu familia lui, au favut scandal, i-am speriat pe batrani care sunt si bolnavi saracii. Apoi au mers la politie si au depus plangere cum ca l-as fi batut pe baiatul lor. Au adus chiar si un martor care sustine ca l-am batut ba chiar am si strigat ca ma doare undeva de politie, deasemenea, o minciuna. Precizez ca politistul le este prieten.
A doua zi femeia a mers la scoala impreuna cu mama fetei de care s-a luat fratele prietenei mele si si-au batut joc de prietena mea in fata clasei, au spus de mine ca sunt un bagabont si ca nu am fost acasa de 3 saptamani ca asa au zis batranii, mi-au strigat apoi pe strada ca ma baga in puscarie si ca nu stiu cu cine ma pun.
Am mers apoi la politie unde am fost luat peste picior, jignit, au tipat la mine, m-au amenintat toti politistii de acolo. Le-am spus ca e dreptul meu sa nu dau declaratii fara avocat si sa cer inlocuirea politistului care instrumenteaza cazul. Mi-au sarit in cap si am plecat scuzandu-ma ca nu am buletinul la mine apoi am revenit cu avocatul si au spus ca nu ne-au chemat ei acum, ca vorbim altadata.
Concluziile sunt urmatoarele:
1. Nu l-am lovit pe baiat, dar martorul lor spune ca l-am lovit
Politistul spune ca imi face dosar ai il trimite la procuratura. Se poate face asa ceva fara sa existe semne, leziuni, dovezi, in afara declaratiei unui martor mincinos?
2. Politia imi da amenda 800 ron pentru injurii aduse politiei, pentru ca asa ar fi declarat martorul, ca am zis eu ca "ma doare undeva de politie", deasemenea lucru pe care nu l-am facut mai ales avand in vedere ca sunt pe la sectia asta si vreo 2 politisti pe care ii respect. Se poate da asa amenda ca sustine un martor ca am zis eu asa ceva? Nu e ca si cum as zice eu "cutarica a zis cutare lucru"?
Mentionez ca am o pedeapsa cu suspendare si politistii sunt impotriva mea din interese personale. (Am un local si ei se duc sa bea la concurenta mea, dealtfel si dusmani ai mei).
Cel mai recent răspuns:
ContSters327631 , utilizator
16:16, 1 Octombrie 2014