Ciao, am avut o intamplare ciudata aseara,eram in apartamentul unui prieten unde aveam un mic chef (de 6 persoane) dupa ora 12,a sunat politia la usa, el a raspuns desigur ,eu am ramas in bucatarie,dupa un minut am inceput sa aud galagie am mers la usa, si am vazut cum 2 agenti trageau de prietenul meu sa l scoata afara din apartament.Primul meu instinc a fost sa trag de prietenul meu sa nu-l scoata afara dupa ce am reusit, le-am zis datele personale pentru ca nu aveam buletinul la mine.Intre timp a intervenit alt prieten pentru a calma spiritele inchizand usa dupa el si a iesit afara insotit de cei 2 politisti in fata blocului unde erau 2 masini de politie.Eu am ramas in apartament cu prietenul "agresat" cand acesta isi da seama ca cei doi politisti au plecat cu buletinul lui si a iesit afara sa si-l recupereze, si am iesit si eu cu el sa ma asigur ca nu se mai intampla ceva.
Cand am iesit afara am fost arestati agresiv desigur, incatusati bagati in masina injurati si toate cele.Am ajuns la sectie am fost separati apoi batuti , cu toate astea mi-am pastrat calmul si am vorbit cat se poate de politicos, am fost dus intr-o alta camera unde eram acuzat cum ca am lovit unul dintre agenti,si ca am dat date false, le-am explicat ca nu as face asta pentru ca stiu consecintele, mi-au scris un proces verbal fara sa am dreptul sa-l vad doar m-a intrebat daca am obiectii si daca semnez.Am spus cateva obiectii doar unul a fost "acceptat" cum ca in tot acest timp nici macar unul dintre politisi nu s-a legitimat,am zis ca nu semnez dupa care am fost dat afara din sectie.Tind sa mentionez ca eram intr-o usoara stare de ebrietate.Eu acum ce ar trebui sa fac? nici macar nu stiu de ce am fost batut injurat si amendat (cred, pentru ca nu stiu ce s-a in procesul verbal).Imi cer scuze daca am abordat o explicatie prolixa.
Daca ati fost amendat conf. Legii 61/1991, PV se contesta in 15 zile de la comunicare.
Mai aveti drepul avand in vedere descrierea dvs, sa depuneti plangere penala impotriva politistilor pentru infractiunea de purtare abuziva.
Daca in urma agresiunii aveti leziuni traumatice, ar trebui sa mergeti de urgenta la IML pentru constatarea acestora si eliberarea CML.