avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizica si verbala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizica si verbala

buna seara.duminica 5 octombrie am fost batuta de iubitul meu in masina lui. mi-a luat telefonul sa nu pot suna pe nimeni. ma umilit ma jignit si totodata in acest timp ma lovea. dupa care ma dus la politie. agentul radea de mine impreuna cu el. lui ia luat declaratie ca eu as fi spart parbrijul la masina si nu am vrut sa coborsi ca eu l-as fi batut. iar eu am fost trimisa acasa. in 3 ani jumate iubitul ma lovit ma jignit verbal.nu am martori. m-a amenintat ca unde ma vede acolo ma bate ma omoara. vreau sa il dau in judecata. am sanse de castig? abuz de incredere banii, bunurii?nu imi inapoiaza cheia de la ap. am fost sa scot certificat medico-legal. ma batut ca nu sunt de acord sa fac sex cu o a treia persoana feminina care a pus el ochii.
Cel mai recent răspuns: Relu Roman , Avocat 08:48, 10 Octombrie 2014
Aveți șanse în măsura în care puteți dovedi faptele .Vedeți dacă puteți obține cerificat medico-legal care să ateste loviturile și gravitatea acestora.Apoi , trebuie să dovediți că iubitul dvs. este agresorul.
Și pentru amenințări aveți nevoie de dovezi.Vedeți dacă există martori .
mergeti la IML si solicitati un certificat medico legal, faceti in scris o plingere la politie, faceti in scris si o alta plingere la Parchet impotriva politistilor pentru cercetare abuziva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)
Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)
Agresat in drumul mare savinR savinR buna! am si eu o intrebare :ce pedeapsa poate lua o persoana cand intra la mine in masina (eu eram la volan tocmai vroiam sa plec) si incepe saami aplica ... (vezi toată discuția)