avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea

in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au inceput sa ma loveasca. dupa ce m-au scos afara din masina unul dintre cei doi mi-a dat cu o bata in spate, am cazut si cand eram jos a mai lovit odata cu piciorul in spate in coaste. in urma loviturii am o costa rupta, plamanul intepat, am stat 5 zile internat in spital cu furtun de dren de la plaman, dar nu am declarat ca am fost batut pentru ca m-au amenintat ca daca ma duc la politie ma cauta si ma 'omoara'. Dupa tot ce am suferit fara sa le gresesc cu ceva nu vreau sa ramana nepedepsiti sau fara sa plateasca. Va rog sa ma sfatuiti ce pot face. Va multumesc
Solicitati o expertiza medico-legala.
Formulati plangere impotriva agresorilor; indicati numele si prenumele agresorilor, eventual adresa, in plangere.
expertiza medico legala se poate face si daca pe biletul de iesire din spital nu este agresiune? Plangerea la politie? multumesc
Trebuie sa depuneti plangere penala, in care sa specifiati tot, mergeti si la IML pentru CML.
Nu inteleg cum cei care v-au acordat ingrijiri medicale nu si-au dat seama ca ati fost agresat.
Au fost martori la incident?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)
Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)
Zile putine date de iml elena rc elena rc buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e ... (vezi toată discuția)