avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vătămare corporală cu certificat medico legal 16-18 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vătămare corporală cu certificat medico legal 16-18 zile medicale ...

Vătămare corporală cu certificat medico legal 16-18 zile medicale . Ce pedeapsa pot primi faptasii . Dețin un martor iar cei care au săvârșit fapta vor sa aducă martori falși
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:19, 9 Noiembrie 2024
De la caz la caz, poate fi condamnare cu sau fara executarea pedepsei, sau poate nu vor primi o pedeapsa.
Intrebarea dvs ar trebui completata cu dosarul cauzei pentru a se putea da un raspuns.
Solicitati avocatului sa studieze dosarul.
Buna ziua . Da , am fost agresat de doi indivizi iar al treilea a fost complicele lor , practic atras Intr un loc anume . Am făcut pneumotorax la plămânul stâng cu drena la plămân , hematom la cap și coaste rupte . Practic plămânul mi a fost spart în urma loviturilor cu pumnii și picioarele. Exista și un martor care mă va susține , a prins aproape toată pățania , însă unul din cei doi agresori spune care patru martori că nu era la locul faptei . Am scos certificat medico legale de 16-18 zile cu declaratie la poliție.

trandafir2 a scris:

De la caz la caz, poate fi condamnare cu sau fara executarea pedepsei, sau poate nu vor primi o pedeapsa.
Intrebarea dvs ar trebui completata cu dosarul cauzei pentru a se putea da un raspuns.
Solicitati avocatului sa studieze dosarul.

Buna ziua. Da, chiar si cu aceste precizari raspunsul anterior ramane valabil. Presupun ca aveti avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)
35 zile ingrijiri medicale ! Catajack Catajack Buna seara ! In urma cu un an niste prieteni ai mei au plecat la un club pentru a petrece seara burlacilor. Aici a avut loc o incaierare in urma careia unul ... (vezi toată discuția)
Agresiune si lovituri grave pink425 pink425 am si eu o problema !! ... in luna aprilie a anului trecut am fost agresat de 3 persoane in stare de ebrietate ,am primit 3 lovituri cu o bata spate(pe ... (vezi toată discuția)