avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 35 zile ingrijiri medicale !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

35 zile ingrijiri medicale !

Buna seara !
In urma cu un an niste prieteni ai mei au plecat la un club pentru a petrece seara burlacilor. Aici a avut loc o incaierare in urma careia unul dintre protagonisti s-a ales cu "pometele" obrazului drept rupt, urmand a primi 35 zile ingrijiri medicale fii d intocmit dosar de urmarire penala pe numele unuia dintre agresori.
Persoana agresata si-a luat avocat prin care cere 12000 lei daune sa isi retraga plangerea. Specific faptul ca agresorul si-a recunoscut fapta ca l-a lovit cu pummul in fata, este filmare video insa nu are bani sa dea pentru a se impaca cu persoana agresata.
Care ar fii pedeapsa pe care ar putea sa o primeasca, sau pedepsele?#-o
Exista la dosar certificat medico legal, fapta ste recunoscuta, prima abatere, a actionat in momentul respectiv deoarece a intrat in panica considerand ca ii este pusa viata in pericol deoarece se imparteau pumni si picioare la ingramadeala acolo.
Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:18, 9 Ianuarie 2015
Este posibil sa se aplice o pedeapsa cu suspendare.
Depinde foarte mult insa si toate circumstantele cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală cu certificat medico legal 16-18 zile medicale ... Cristi_1984 Cristi_1984 Vătămare corporală cu certificat medico legal 16-18 zile medicale . Ce pedeapsa pot primi faptasii . Dețin un martor iar cei care au săvârșit fapta vor ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot apara in aceasta situatie? Sorinel1 Sorinel1 Buna seara . Am si eu o nelamurire . Pe 25 decembrie 2013 am avut o altercatie cu doi tinerii intr-un club , care au sarit pe mine sa ma bata si eu m`am apart ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica in club missmiss missmiss As avea nevoie de un sfat. Un prieten de-al meu a avut un incident duminica dimineata. Era intr-un club cand fara nici macar o discutie au venit niste baieti ... (vezi toată discuția)