nu stiu dak nu este santaj... dar in video spune in felu urmator: dak vrei sa ramanem amici cum eram inainte si sa ne salutam imi dai 5000 euro si eu imi retrag plangerea ei nestiind k se poate retrage plangerea cel putin asa mia sp avocatul. deci pe scurt ori imi dai bani ori intri in belea... am vb cu politia de aici din italia impreuna cu avocatul si nu se poate sa facem un flagrant. avocatul meu deja a vorbit cu judecatoarea ia explikat situatia si a sp k probele sunt suficiente cel putin asa mia sp avocatul. judecatoarea deja are cd cu video facut am fakut 2 unu pt dansa unul pt avocat. pe scurt avocatul mia sp k pe ei ii baga precum asa au vrut de prima data sa faca sa se bage fata pe mn sa ma minta cu ani sa poata lua suma de bani nestiind k nu se poate retrage plangerea... am incredere in avocat si plus de asta e si bun a iesit presedinte anul asta la nu stiu ce are ditamai cladirea a lui personala cu birouri de avocati si astea... sincer personal eu nu stiu asa lucrurile astea k nu am facut nimik toata viata mea sa fur sa violez sau prosti deastea... e barbatul lu mama italian cu avocatul lui de familie de 20 de ani... in rest eu habar nu am avocatul mia sp sa stau linistit dar imi e frik k pe ai mai ii vad putin speriati si intradevar fata ma mintit cu ani de unde sa stiu k avea 12 ani dak stiam eram prost sa stau cu un copil... eu nu stiu prea multe... cinv dak vrea sa ma ajute doar sa imi sp in cazul asta ce se poate intampla mai clar si ii multumesc din toata inima... pt k nu ma ast sa fiu in aceasta situatie. va rog spunetimi ce mi se poate intampla... va multumesc frumos
~ final discuție ~