avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti

buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate intampla cu multe detalii va implor. deci sa incep cu inceputul. sunt in italia am cunoscut o fata de etnie roma. fata mia sp k are 16 ani. totul bn si frumos am placuto ma placut am stat impreuna 3 luni dupa care am facut sex de 3 ori. la o saptamana dupa ce am facut ultima data vin carabinieri de aici si ma cheama la sectie. ok cand am fost akolo pariti impreuna cu fata mau denuntat spanand k am violata si politia sa imi spuna k are doar 12 ani. mau lasat liber k nu am antecedente eu precizez k am 20 ani. parinti mei au avocat italian bun de 20 ani de familie. iam explikt situatia la avocat. ok dupa 2 zile de cele intamplate ma suna parinti fetei sa ne vedm. mam vaz cu ei. mama fetei mia sp k dak vreau sa isi retraga pangerea sa le dau 5000 euro nestiind k eu deja am vb cu avocatul. ok iam sp asta avocatului k miau cerut bani si mia sp sa ii inregistrez. mam dus la ei akasa cu parinti mei precum vrem sa ii dam bani. bun. am reusit sa fac un video de 1 ora. in acel video parinti cer suma de 5000 euro sa retraga plangerea si sa fie totul bine, in acest video fata recunoaste k ma mintit cu ani si mia sp k are 16 ani, in acest video zice k deja a facut sex cu doi baieti de 17 ani pana acum si intradevar nu era virgina asta a dovedit ginecologul, si in video spune k ma mintit pt k a vrut sa fie cu mn si ii plakea de mn,,, precizez k fata e fumoasa inalta si dezvoltata dak civ o vede ii da si 20 ani la prima impresie... avocatul mia sp sa stau linistit k ma scoate curat dar mie frik si nu pot dormi noaptea si k intru la inchisoare si k am nenorocit un copil,,, vreau sa stiu ce mi sar putea intampla. va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: iulian11 , utilizator 03:06, 1 Noiembrie 2013
ce bine k ati lasat raspuns aici pt k acum stau mai linistit. exact asa mia spus si avocatul meu k eu nici nu stiu in ce intra ei si k pe mn ma scoate cu astea si fara cazier exact cum am intrat. la mn problema era k ii vedeam pe ai mei ingrijorati mai ales k mama plage zi de zi nu e in stare nici la munk sa mearga.precizez k ai mei deja o cunosteau pe fata si cativa amici si stiuau si eu de varsta care ma mintit pe mn pe cea de 16 ani. acum k ma gandesc si eu bn chear nu am ce sa patesc pt k sunt probe prea multa. intradevar acum sunt urmarit de carabinieri si mia luat si nr de tel sa il asculte. mia spus si avocatul k in jur de 2 3 luni o sa imi ajunga o scrisoare precum nu mai sunt urmarit si treb sa o semnez. ma multumesc mult pt raspuns ink o data si apreciez ajutoril o seara placuta va doresc
iulian11 a scris:

nu stiu dak nu este santaj... dar in video spune in felu urmator: dak vrei sa ramanem amici cum eram inainte si sa ne salutam imi dai 5000 euro si eu imi retrag plangerea ei nestiind k se poate retrage plangerea cel putin asa mia sp avocatul. deci pe scurt ori imi dai bani ori intri in belea... am vb cu politia de aici din italia impreuna cu avocatul si nu se poate sa facem un flagrant. avocatul meu deja a vorbit cu judecatoarea ia explikat situatia si a sp k probele sunt suficiente cel putin asa mia sp avocatul. judecatoarea deja are cd cu video facut am fakut 2 unu pt dansa unul pt avocat. pe scurt avocatul mia sp k pe ei ii baga precum asa au vrut de prima data sa faca sa se bage fata pe mn sa ma minta cu ani sa poata lua suma de bani nestiind k nu se poate retrage plangerea... am incredere in avocat si plus de asta e si bun a iesit presedinte anul asta la nu stiu ce are ditamai cladirea a lui personala cu birouri de avocati si astea... sincer personal eu nu stiu asa lucrurile astea k nu am facut nimik toata viata mea sa fur sa violez sau prosti deastea... e barbatul lu mama italian cu avocatul lui de familie de 20 de ani... in rest eu habar nu am avocatul mia sp sa stau linistit dar imi e frik k pe ai mai ii vad putin speriati si intradevar fata ma mintit cu ani de unde sa stiu k avea 12 ani dak stiam eram prost sa stau cu un copil... eu nu stiu prea multe... cinv dak vrea sa ma ajute doar sa imi sp in cazul asta ce se poate intampla mai clar si ii multumesc din toata inima... pt k nu ma ast sa fiu in aceasta situatie. va rog spunetimi ce mi se poate intampla... va multumesc frumos

Daca exista acuzatie de viol trebuie sa va informeze avocatul daca se poate retrage plangerea.
Santaj nu ar fi conform legii romane si e posibil ca nici potrivit legii italiene.

Ati platit banii conform unei intelegeri.
Problema poate aparea daca va mai cer si alti bani.
Trebuia facut act scris.
deci spun in mare k sa intelegeti dumneavoastra... din cate mia spus avocatul mau denutat de violenta sexuala carnala pentru k altfel nu se putea depune plangerea. si cel putin aici in italia nu se poate retrage pt k sunt obligati sa mearga mai departe. chear dak se retrage plangerea dosarul e dat mai departe. deci ei nu au spus autoritatilor k vor sa ceara daune sau ceva de genul. miau spus mie k dak vreau sa retraga langerea si sa fim prieteni sa ii dai suma de bani dak nu sa mearga mai departe. oricum nu se poate retrage nimic si trebuie dus la capat. avocatul meu a vazut video si mia spus k e suficient acum banuiesc k stie el de ce spune asa dar problema ar fi sa nu ma mai vad eu cu fata pana se termina. eu oricum nu ma mai vedeam cu ea.domnul avocat lascoshi dupa parerea dumnev ce poate iesi din treaba asta? asa in mare ce se poate intampla adik in caz k o sa isi ei avocat. deci cea ce detin eu e k a cerut suma de bani video unde zice fata k ma mintit cu ani si mia sp k are 16 k ma iubeste si k fata deja facuse cu 2 baiesti inainte si a mai fost dusa la ginecolog in romania asa spune in inregistrare. deci vreau sa stiu in mare dupa parerea dumnv ce poate iesi din asta. sunt acuzat de violare carnala. si app maine dim ma duc la avocat sa iau plangerea de la dansul pt santaj si sa o duc la carabineri impreuna cu dansul. am vb si cu comandantul gardei de finante de aici si mia sp sa stau linistit k dansul ma cunoaste. si ieri a fost la mn akasa si mia sp k a vb cu maresalul de aici si a sp sa ma linistesc k nu se va intampla nimik. aqm eu incerc sa gasesc rasp din diferite parti sa ma conving pe mn insumi k mam speriat cu legile astea de la 3 la 12 ani puscarie. nu e de joak. asa k daca nu e mare deranjul va multumesc si apreciez dupa parerea dumnv profesionala ce se poate intampla? momentan atat stiu si eu voi reveni cu mai multe informati cand le voi afla. va multumesc
Daca e vorba de viol nu conteaza cati ani are fata pentru ca tot infractiune grava este.
Daca nu se dovedeste violul ati putea sa scapati in functie de legea italiana.
da nu este vorba de viol si nici nu se poate dovedi violul pt k nu exista. atata timp cat fata in video supune clar il iubesc si deaia lam mintint si mama sa a sp k nu a vrut sa faca denuntia k nu are nimik impotriva cu mine dar a trebuit sa o faca k sa o poata duce la ginecolog pentru k alta metoda nu era. deci e clar k nu e vorba de viol. plus de asta fapta sa intamplat de 3 ori nu cred k puteam sa o violez si azi si peste 2 zile. problema care ar mai fi. ar mai fi ceva. nu neam protejat niciodata deci e posibil sa fi ramas insarcinata. la ginecolog nu sa vazut deoarece e prea mica si cand au fost era deabia la 10 zile de cand sa intamplat nu avea ce sa vada treb sa treaca o luna doua. deci sunt bagat in belea rau. nu stiu ce se va intampla dar dupa parerea mea e cam grav si sper sa nu se lase cu executare.

am uitat sa va spun domnul avocat k sa ceara daune precum am facut nu stiu ce nu treb sa fie si fata virgina sau ceva de genul... adik mai pe inteles tot sa fak sex si sa traiasca din daune morale. pt k dupa mn orisicine sar putea lasa pacalit de infatisarea ei k nu ii dezvaluie varsta... cea ce vroiam sa intreb daunele astea nu treb cerute pri instanta sau nu stiu cum se procedeaza. adik ori se cere in instanta cu ajutorul unui avocat sau ceva ori se duce direct la presupusul vinovat si ii zice dak ii da??? va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog sa mi se dea mai multe detalii cu privire la.... Alexha Alexha Un amic de-al meu are o realatie ccu o fata care in prezent are varsta de 16 ani.Au fost impreuna cam un an,dupa care au avut o pauza si acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru prostituție. poate afla cine a făcut-o? pot retrage plângerea? Lingurarelena529 Lingurarelena529 Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea vreau sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni ContSters201884 ContSters201884 acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt ... (vezi toată discuția)