avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni

acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt mn o distractie sexuala. eu de pe 4 august mi-am facut alta prietena cu care am si ramas pana in momentul de fata si ne iubim enorm, ea e mai mare k mn cu 4 ani iar eu am 22 ani. fata ( fosta ), m-a sunat dupa 6 luni si mi-a zis k e insarcinata cu mn si e in 6 luni.
greseala mea cred , e k am discutat cu ea si m-am dus si la ginecolog unde ni s-a confirmat k este insarcinata si din ce data.
acum doua saptamani mama sa a observat ceva in neregula cu fata sa( sau poate stia). parintii mei au hotarat sa o iau acasa cel putin pana naste. Am procedat bine?
Nu pot sa o suport, in comuna se zvoneste k njici makr nu e cu mn insarcinata!!!
nu mai rezist sa suport, sunt la pamant ..., #-o. ce sa ma fac?
POT SA O TRIMIT ACASA SAU SA PROCEDEZ ALTFEL KIAR DAK E NEVOIE SA RECUNOSC COPILUL? POT FI ACUZAT DE CORUPERE DE MINORI? PARINTII EI MA TOT ACUZAU
VA ROG SA IMI DATI UN SFAT !!!!
SUNT DISPERAT!!!!
am mai fost la un avocat bunicel kare mia zis sa o tin in continuare acasa si sa recunosc copilul si sa fac si cununie k apoi sa intentez divortz si sa skp de ea. nu stiu ce sa mai cred, toata lumea imi da sfaturi. Mersi mult!
Cel mai recent răspuns: Dingo25 , utilizator 10:38, 6 Aprilie 2011
cati ani avea cand a-ti intretinut primul raport sexual?
Faceti cum v-a sfatuit avocatul.Poate cu timpul insa va veti schimba sentimentele, in special atunci cand se va naste copilul.
Art. 198. - Actul sexual cu un minor

Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex care nu a împlinit vârsta de 15 ani se pedepseste cu închisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.....

Mandria si prostia se platesc.Daca tot va placut sa va distrati , distractie sa fie pana la capat!
Asteptati sa nasca si recunoasteti copilul, apoi puteti depune o actiune in tagada paternitatii in termen de 3 ani de la nasterea copilului, daca aveti dubii ca ar fi copilul dvs.

Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
MARGARETA STANCIU, Avocat
Daca aiti intretinut relatii sexuale cu ea pana sa fi implinit varsta de 15 ani, ati savarsit infractiunea de " act sexual cu un minor "
Discutati mai amanuntit cu un avocat
15 ani si 2 3 luni

Alte discuții în legătură

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii pere1001 pere1001 sunt insarcinata in luna a 8 cu concubinul meu.chestia e k sunt in proces de divort si nu se va finaliza nici dupa ce nasc.asadar,as dori sa stiu ce nume va ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta sa inteleg?! convietuire cu minora iiionnn iiionnn Salut!Am 21 de ani ,si am o relatie cu o fata avand varsta de 15 ani,si mentionez k am intretinut relatii sexuale cu ia ,parintii fetei nu sunt deacord cu ... (vezi toată discuția)