avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Activitate margareta_71

Activitate margareta_71

Răspuns la discuția Nu mai pot plati banca
Pai terenul este proprietate, dar o sa-l ia banca. Apartamentul este al unei matusi, ( ea a venit cu ipoteca pentru noi ). Deci este exclus sa-l poata lua banca pentru ca acum este ipotecat la cealalta banca unde am facut refinantare. Deci, banca poate lua terenul extravilan si ....cam atat, din cate inteleg. Multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Nu mai pot plati banca
Pai si cf legii, ei pot veni dupa mine in SUA ? Eu nu am nimic in tara.
Răspuns la discuția Nu mai pot plati banca
Apartamentul este ipotecat la cealalta banca unde a fost facuta refinantarea primului credit. Iese din calcul. Ramane doar terenul, pe care il pot lua, dar nu acopera nici jumatate din suma. In rest, nu am nimic. Presupun ca si banca are o asigurare. Nu sunt ei descoperiti.
Răspuns la discuția Nu mai pot plati banca
Dupa cum am mentionat, Sunt cetatean american si locuiesc in AMERICA , nu in Europa.
Răspuns la discuția Nu mai pot plati banca
Nu am nimic pe numele meu sau al sotiei. Doar veniturile din SUA. Noi locuim in State. Poate veni dupa mine in SUA ?
Buna ziua,
Am avut doua credite la banca, credite de nevoi personale cu ipoteca pe un apartament si celelalt pe un teren extravilan. Creditul cu ipoteca pe apartament l-am refinatat la alta banca. Cand mi-a dat adresa de refinantare pentru creditul cu ipoteca pe apartament , banca unde am avut ambele credite m-a conditionat ca ,in termen de 60 de zile sa aduc completare garantie pentru cel de-al doilea credit pentru ca la valoarea de azi , garantia nu mai acopera nici jumatate din suma imprumutata. Suma imprumutata este de 180.000 de euro. Bineinteles ca nu am ce sa aduc in garantie si nici bani nu mai am sa restitui creditul. Mentionez ca am dubla cetatenie, romana si americana, si creditele mi-au fost acordate cu veniturile din strainatate. Eu nu detin nimic pe numele meu sau al sotiei, nici in Romania, nici in SUA. Ce poate face banca in acest caz ? Multumesc.
Răspuns la discuția Refinantare credit NP cu ipoteca
Pentru ca al doilea credit are ipoteca pe un teren extravilan, si nu mai accepta nimeni ipoteca pe teren extravilan. Dar este corect ca banca sa ma conditioneze si sa refuze sa-mi dea acordul de plata anticipata?
Răspuns la discuția Refinantare credit NP cu ipoteca
Pai cea de-a doua banca mi-a aprobat creditul de refinantare, pentru ca am venituri mari si nu am nicio intarziere, deci sunt client foarte bun, dar mi-a cerut scrisoare de refinantare de la banca unde am creditul in prezent . Si banca unde am creditul in prezent refuza sa-si dea acordul si ma conditioneaza de cel de-al doilea credit pe care il am. Dar creditele sunt separate, sunt doua contracte diferite, cu ipoteci diferite, fiecare are ipoteca lui.
Răspuns la discuția Refinantare credit NP cu ipoteca
Pai eu vreau sa refinantez LA ALTA BANCA , nu tot la banca respectiva. Vreau doar sa le rambursez anticipat suma pe care o am de plata intr-un contract, iar celalat contract sa se deruleze in continuare.
Răspuns la discuția Refinantare credit NP cu ipoteca
Dar contractele sunt separate.Nu sunt conditionate unul de celalalt.