am cumparat un Mercedes Benz in sept 2008 cu tot ce inseamna legislatie in viguare ( R A R ,CIRCA FINANCIARA,POLITIE SERVICIU INMATRICULARI si VERIFICAT in prealabil dupa seria caroseriei la REPREZENTANTA MERCEDES BENZ din Buceresti la CASA AUTO BUCURESTI .
La data de 18 04 2010 ma indreptam cu masina spre Finlanda .La punctul vamal de la intrarea in Estonia am fost verificat de vamesi si acestia mi-au comunicat ca masina mea este furata din Spania la data de 26 10 2007 adica cu 2 luni inainte sa fie adusa in Romania conform cartii de identitate ,a omologarii si primei inmatriculari in 05.12.2007 .Am fost arestat si eu si masina .la 2 zile am fost eliberat dupa ce am explicat cu ajutorul unui traducator ca eu am cumparat masina cu acte inregula .Am avut la mine cartea masinii si am explicat cum am intrat in posesia masinii. Acum sint in Bucuresti dar masina mea a ramas in Estonia la politie . Cum este posibil ca autoritatile Romane sa inmatriculeze o masina furata si anuntata de interpol?poate cineva sa imi dea si mie adresa interpol Romania? sau un nr de tel?pe cine trag la raspundere? ce inseamna autenticitate? omologare?unde este dreptul meu la proprietate garantat prin CONSTITUTIA ROMANIEI? tel meu 0727 814 960 EUGEN