avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate ipop

Activitate ipop

Discuție revizuire
Buna,
Hotararea IREVOCABILA poate fi revizuita?
Care este limita de timp in care aceasta poate opera?
Răspuns la discuția teren
Multumesc pentru atentia si respunsurile dumneavoastra.=D>
Buna ziua. Am fost astazi la Cf si am reusit sa obtin un extras pe tere in care tot strabunica este proprietar, de asemenea am mai aflat ca bunica cumparase acest teren de la mama ei (strabunica) cu contract de V/C din 1975 scris de mana fara vre-o stampila pe el (scrie ca i-a platit vreo 150 lei ), este bun la ceva ?
=D>=D>=D>
Dar daca acest teren a facut obiectul lg 18 si este trecut pe titlu vecinului ce putem face?
1. In cazul in care a facut obiectul lg 18 si este trecut pe titlu vecinului ce putem face?
2. O sa va pun si urmatoarea intrebare: pe ce categorie de terenuri (arabil, faneata,...........) se plateste impozit ?, influenteaza plata impozitelor daca terenul este intravilan/extravilan?
va multumesc pt raspuns.=D>=D>=D>
Discuție teren
buna
Avem un teren intravilan cumparat de strabunica cu contract de V/C inregistrat in cf din 1938, inscris in registrul agricol 1959-1963 al acesteia si cerut de bunica pe leg fondului funciar 2005, trecut in registrul agricol actual al bunicii mele (este teren arabil cred ca se plateste impozit ???). Problema este urmatoarea vecinul din spate l-a pus in vanzare impreuna cu terenul lui desi cele 2 sunt impresmuite separat (el nu are acces la drum numai prin intermediul terenului nostru), acesta a pus un afis spre drum, pe copacul nostru cu "teren de vanzare" si date de contact ale lui. Am pus pe cineva sa-l sune pe vecin si sa se prezinte ca un viitor cumpartator, sa vedem ce se intampla, vecinul i-a spus ca vinde atat terenul nostru cat si terenul lui din spate si a spus ca are documente pe tot.
Bunica nu are deocamdata proces verbal de punere in posesie si nici TP, nici adeverinta de proprietate numai Registrul agricol actual.
Ce este de facut???:((