daca expertul autorizat a facut schita unui teren pt intabulare si nu a respectat schita si actul de vanzare cumparare privind linia care delimiteaza doua proprietati modificand-o cu aprox 2 m in favoarea celui care a cumparat iar acesta a obtinut actul de proprietate cu aceste modificari ce pot face pt ca cel in cauza sa raspunda de fapta lui?
daca expertul autorizat a facut schita unui teren pt intabulare si nu a respectat schita si actul de vanzare cumparare privind linia care delimiteaza doua proprietati modificand-o cu aprox 2 m in favoarea celui care a cumparat iar acesta a obtinut actul de proprietate cu aceste modificari ce pot face pt ca cel in cauza sa raspunda de fapta lui?
cererea pt revendicare este depusa la acea societate din noiembrie 2009,nu am primit nici un raspuns oficial cu toate ca am facut multe interventii pt raspuns.
alt proprietar=vecin care are act doar pt terenul pe care l-a cumparat cu cateva luni in urma ,iar acest postament are si pe partea mea 2 m si pe partea lui 2 m latime pe o distanta de 70 de m lungimea terenului pe care deja i-a ocupat abuziv,act nu poate avea deoarece apartine societatii care mi l-a luat abuziv in 1960.
conform decretului consiliului de stat nr 279/30.08.1971 ne-a fost luat abuziv de o inteprindere de stat 518 m teren din proprietatea personala.pe acest teren s-a construit din anul 1960 un postament din beton pe care s-au montat conducte,acestea au fost desfiintate ramanand acest postament.am facut cerere de recuperare al terenului si nu am primit nici un raspuns iar in acest timp alt proprietar construieste pe acest teren fara nici o baza legala.mai se poate recupera terenul pe cale legala?
Strabunicul meu a avut un teren.O parte din acest teren a fost luat abuziv de catre regimul comunist in anul 1962 si pe acest teren s.a construit un postament de beton pe care treceau niste teve mari cu nisip.A fost desbagubit cu bani acest teren cu o suma foarte mica.Acum in 2010 acest postament cu teve nu mai functioneaza este aproape daramat si bunicul meu,adica cel care a mostenit restul terenului vrea sa isi revendice acel teren luat abuziv.Se poate acest lucru?si cum,ce trebuie facut?