am inteles bine? tu si prietenul tau ati trimis 2 colete in valoare de 220 ron, catre 2 persoane care se asteptau sa primeasca cate un telefon, pe care vi le-au platit (110 x2) dar nu au primit nimic, pentru ca voi nu le-ati trimis, nu? asa e?
De fapt, eu inteleg ca e cele 2 colete au fost trimise, dar nu au ajuns. Asa e? Prin cine le-ati trimis (Posta Romana, curierat rapid)? In acest caz sunt curios, ce e de facut?
Conform legislatiei privitoare la organizarea si desfasurarea examenului de bacalaureat din 2010, am dreptul de echivalare a unui examen de limba straina cu recunoastere internationala in cadrul examenului de Bacalaureat. Problema e ca desi am depus la secretariatul scolii cererea tip, insotita de copia legalizata a certificatului Cambridge CAE (pt care am cerut numar de intrare), conducerea liceului da din colt in colt si refuza sa imi echivaleze rezultatele examenului. La sfatul inspectoarei de specialitate, am mai depus o cerere (am cerut si pt ea numar de intrare) prin care enumeram articolele de lege care ii obliga sa imi raspunda pozitiv cererii, rugandu-i respectuos ca in baza lor sa imi dea un raspuns oficial legat de posibilitatea echivalarii. In cazul in care raspunsul era negativ, intentionam sa ma adresez Inspectoratului Scolar Judetean. Dar nici macar nu au citit cererea, pt ca daca ar fi facut-o, ar fi aflat ca metodologia M.E.C.I., asteptata de ei, a aparut deja in octombrie. Ce as putea face pentru a fi sigur ca examenul imi va fi echivalat si voi putea intra la probele scrise ale Bacalaureatului?