buna seara am 17 ani si am trimis pe numele unui prieten 2 colete in valoare de 110 ron fiecare la 2 persoane diferite care se asteptau sa primeasca 2 telefoane dar nu au primit nimc .ce am putea pati amandoi
?
Deoarece din mesajul dvs nu rezulta clar succesiunea evenimentelor,inteleg ca dvs + 1 prieten ,ati trimis 2 colete la 2 persoane diferite care se asteptau sa primeasca 2 telefoane,dar care in fapt nu au primit nimic
Daca destinatarii coletelor se supara,in baza probelor/documentelor ,pot sa promoveze actiune in instanta impotriva dvs
am inteles bine? tu si prietenul tau ati trimis 2 colete in valoare de 220 ron, catre 2 persoane care se asteptau sa primeasca cate un telefon, pe care vi le-au platit (110 x2) dar nu au primit nimic, pentru ca voi nu le-ati trimis, nu? asa e? Daca da, atunci va puteti astepta la o plangere din partea persoanelor pagubite prin care sa va acuze de inselaciune, art.215 C. pen
Inselaciune
Night21
Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta ... (vezi toată discuția)