avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... teapa pe okazii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

teapa pe okazii

buna seara am 17 ani si am trimis pe numele unui prieten 2 colete in valoare de 110 ron fiecare la 2 persoane diferite care se asteptau sa primeasca 2 telefoane dar nu au primit nimc .ce am putea pati amandoi
?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 10:15, 26 Mai 2010
Deoarece din mesajul dvs nu rezulta clar succesiunea evenimentelor,inteleg ca dvs + 1 prieten ,ati trimis 2 colete la 2 persoane diferite care se asteptau sa primeasca 2 telefoane,dar care in fapt nu au primit nimic
Daca destinatarii coletelor se supara,in baza probelor/documentelor ,pot sa promoveze actiune in instanta impotriva dvs
Se asteptau sa primeasca pentru au si platit pentru a primi fiecare cate un telefon?
am inteles bine? tu si prietenul tau ati trimis 2 colete in valoare de 220 ron, catre 2 persoane care se asteptau sa primeasca cate un telefon, pe care vi le-au platit (110 x2) dar nu au primit nimic, pentru ca voi nu le-ati trimis, nu? asa e? Daca da, atunci va puteti astepta la o plangere din partea persoanelor pagubite prin care sa va acuze de inselaciune, art.215 C. pen
elco a scris:

atunci va puteti astepta la o plangere din partea persoanelor pagubite prin care sa va acuze de inselaciune, art.215 C. pen

Nu ,se pot astepta la 2 plangeri distincte ,pentru ca ,in fapt ,sunt 2 persoane diferite ,ambele prejudiciate
prietenul tau macar stie ca ai dat datele lui la expeditor?

Alte discuții în legătură

Retinere ramburs de curier fara drept? Madval90 Madval90 Am si eu o intrebare la dvs daca imi permiteti. Pe data de 27.04 am trimis unui client un colet prin intermediul unei firme de curierat in urma unei ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Night21 Night21 Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru oficiu postal. Angi Maria Angi Maria Buna ziua, as dori un pic de ajutor sau o indrumare pentru acest subiect. Am trimis un colet ramburs de la Bacau la Iasi, dar am gresit adresa de pe colet si ... (vezi toată discuția)