Mi-am dat demisia, mi s-a desfacut contractul de munca, am primit nota de lichidare care trebuie semnata de catre directorul unitatii in care am lucrat. Problema este ca mi s-a spus de la resurse umane ca mi se va da in locul cartii de munca o adeverinta. Dupa spusele lor, adeverinta e acelasi lucru cu cartea de munca; adeverinta (tot dupa ei) va "tine locul cartii de munca de anul viitor" pentru ca "unele se pierd si nu se pot inlocui".
Toate acestea mi se par niste aberatii! Sa deduc ca nu mi s-a intocmit cartea de munca?
Am fost astazi (26.05.2010) la resursele umane pentru a-i intreba cum se procedeaza. Mi-au explicat ca cererea trebuie sa ajunga la ei si atunci o vor inregistra (cererea e inca la receptie). Intre timp seful de receptie si-a dat demisia.
Am inmanat cererea de demisie (din pozitia de receptioner) la data 21.05.2010. Angajatorul (directorul firmei) mi-a spus ca este de acord si pot sa incetez activitatea chiar de maine cu conditia ca Seful de Receptie sa se intoarca din concediul fara plata. Acesta nu a acceptat sa-mi tina locul si am comunicat angajatorului ca voi sta in preaviz.
Problema este ca nu stiu cine trebuie sa imi inregistreze cererea (e inca la receptie neinregistrata), iar Seful de Receptie doreste de asemenea sa-si depuna demisia (fara preaviz, se poate? - are gestiune) chiar maine 26.05.2010.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri / sugestii / idei!