avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate oana loredana

Activitate oana loredana

Am fost citata ca martor intr-un dosar penal ( la Parchet - DGA ) si m-am prezentat insotita de un avocat deoarece nu cunosteam obiectul cauzei pentru care am fost citata. Pe parcursul interviului s-a incercat de catre d-na procuror intimidarea si rastalmacirea afirmatiilor pe care le faceam - fapt care i l-am spus - . Am intrebat de ce am fost propusa ca martor, fapt care a determinat-o sa-si iasa din fire si sa ma dea afara din birou impreuna cu avocatul pentru ca acesta sa-mi sugereze sa ma " linistesc"- Intorsi in birou am continuat interogatoriu concretizat in declaratia pe care am dat-o , citit-o si semnat. Dupa 3 saptamini am fost solicitata telefonic sa ma prezint iar la d-na Procuror . M-am prezentat ( fara avocat) si mi s-a adus la cunostinta ca am calitate de invinuit conform art. 260 Cp ( deoarece nu am spus tot ce stiam - ) am semnat Procesul Verbal, urman sa ma prezint cu avocatul ( maine ) .
Intrebare : Nu trebuia sa-mi dea o copie dupa Procesul verbal ? / Pot face recurs?
Multumesc si astept raspuns.