Doresc sa va cer un sfat.Fata mea a facut un credit la banca .Apoi a ramas fara servici si nu mai lucreaza de 10 luni .Sta la noi si o intretin eu.ea nu are bunuri nici mobile ,nici imobile.Am primit mai multe somatii de la o firma de recuperari iar azi am primit o somatie de executare silita care va fi peste 2 zile.Ce se poate intampla? Ea nu are nimic ce i-ar putea lua.Pot sa-mi ia mie lucruri, adica la parinti. Au spus ca vor veni si cu politia. Ce ma fac?
Asdori un raspuns cat mai repede.Fata mea a facut un credit la o banca si nu a mai platit ratele ptr ca de 9 luni nu mai are servici.Am primit mai multe avertizari de la banca dar nu le-a putut plati .azi a venit o hartie de executare silita in termen de cateva zile.Ce se poate intampla.?Ea nu are servici si nici vreun bun mobil sau imobil.Au spus ca o sa vina si cu politia. Imi poate lua mie ceva din casa?
va multumesc f f f mult pentru explicatii.,m-am mai linistit putin.Sigur ca atunci cand va castiga ceva ii voi cere sa-mi trimita sa platesc .:)Multumesc inca o data
Doresc sa cer o lamurire de la un condultant. Fiica mea are un credit de nevoi personale la o banca pe care din cauza ca a ramas fara servici nu a mai putut sa il plateasca .Acum nu are servici de mai multe luni si nici ajutor de somaj.Practic eu o intretin si nu are in proprietate nici un bun nici mobil nici imobil ,doar viata si hainele de pe ea. Banca ne-a avertizat ca a reziliat contractul si va face executare silita.Ce anume ne asteapta va rog sa-mi spuneti ca avertizarea a sosit acasa la mine. adica la parinti .Eu nu pot plati toata suma care o cer adica 85 milioane ca sunt si eu bugetara si am si eu un credit de platit.Acum fata aplecat in strainatate sa lucreze in spania dar fara contractce ma astepta ,va rog ffmult sa-mi raspunda cineva
va multumesc1