avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Activitate apavaloaia

Activitate apavaloaia

Va multumesc.
Buna ziua. Am si eu o problema cu care ma confrunt de cateva luni bune si se pare ca lucrurile se agraveaza. Stau la curte, langa un liceu, mai exact impartim acelasi gard. Terenul de fotbal al liceului se intampla sa fie aproape de curtea mea si in fiecare zi, imi cade in curtea din spate cate o minge de fotbal iar elevi nu se mai obosesc sa vina la poarta care este in fata si prefera sa sara gardul care deja e facut praf. Am incercat sa vorbesc cu directoarea acestui liceu, dar se pare ca ma ignora. Aceasi poveste si cu portarul care mi-a zis ca el nu raspunde de ce se intampla in curtea mea. Tin sa precizez ca am avut si un geam spart din cauza asta si acum 2 zile unul din pomii mei fructiferi a fost practic distrus de catre elevi care in ziua mare cat am fost plecat la facultate, sub ochii portarului mi-au distrus proprietatea si dumnealui tot sustine ca el nu raspunde de proprietatea mea, mai grav de atat el sustine ca nu a vazut pe nimeni sa-mi sara gardul in curte. Am fost si la politie, ei mi-au spus ca fara dovezi sau martori nu rezolv nimic, cu toate ca am un cires facut praf de elevi. In concluzie sunt in continuare vandalizat de acest liceu si sunt practic legat la maini. Astept cu placere solutii la aceasta problema foarte deranjanta.