avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate Liliana1000

Activitate Liliana1000

Buna ziua,

Imi puteti spune, va rog, de cand se percepe impozitul pe drepturi de autor, cand si cum se plateste si daca pentru o carte jumatate finantata de mine si jumatate de editura, trebuie sa platesc impozit?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Concediu medical in mediul privat
Si mie imi pare rau. Angajatorul nu a vrut sa cedeze deloc si aproape a fortat-o sa ia o decizie pana pe 1 iunie.
Va multumesc oricum pentru sfaturi!
Răspuns la discuția Concediu medical in mediul privat
Multumesc mult! Aflata sub presiune, mama a trebuit sa-si dea demisia pentru ca a fost amenintata ca daca i se plateste medicalul, in prima zi a revenirii la serviciu ii vor gasi un motiv si o vor concedia. Mi-e greata de toata mizeria din mediul privat.
Buna ziua,

Mama mea este angajata in mediul privat. Pe data de 4 mai a avut un accident in urma caruia nu a mai putut lucra, iar medicul i-a dat doua concedii medicale (pentru aceeasi afectiune) pana pe data de 15 iunie.
Angajatorul nu doreste sa-i mai plateasca concediul medical, motivand ca trebuie sa suporte el plata intrucat nu primeste bani de la Casa de Asigurari. I-a sugerat mamei sa isi dea demisia sau sa treaca in concediu fara plata pana cand se va insanatosi.
Este o masura legala? Este adevarat ca plata concediilor medicale nu mai este asigurata de Casa de Asigurari si trebuie sa plateasca angajatorul? Angajatorul spune ca al doilea medical trebuie trecut ca si concediu de odihna pentru ca nu are bani sa platesca concediul medical.

Va multumesc si astept raspunsul dvs.