avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate sanda12

Activitate sanda12

Ex chiriasa a locuit de pe data 01.03.2010. pana pe 28.09.2010 unde a acumulat datorii in valoare de 400 lei la utilitati plus datoria la chirie pe o luna si jumatate, i-au mai ramas o parte din haine si am zis sa le ea in momentul cand se va achita.Eu as vrea sa stiu daca cu acel proces verbal semnat de amandoua il ia cineva in consideratie ,caci am auzit diverse variante .
Am inchiriat o camera de camin a surorii mele care nu se afla in tara (cu acordul ei), cu chiriasa am facut decat un proces verbal intre noi dupa cateva luni a inceput sa intarzie cu banii dupa care m-a anunta ca la sfarsitul lunii august pleaca .Eu vazand ca are datorii mari 635 lei am facut un proces verbal intre noi in care am specificat valoarea datorii si faptul ca se obliga sa o achite daca nu va suporta consecintele legii,a semnat si ea actul mi-a dat si o copie de buletin ,dar nu mi-a dat pana la urma nici sa achit cheltuielile ei la utilitati. Vreau sa intreb si eu specialistii de pe acest forum daca cu acel proces verbal pot sa ii fac o plangere undeva daca eu nu am nici un contract legal cu ea .
Va rog frumos
dupa cum am spus asta si fac dar astept sa se ia vacanta,am vorbit deja cu cineva de la politie,vom vedea cum o scoatem la capat
gasit intr-o institutie publica , de copil ,dar cred ca vina este mai mult a noastra si acum vrem sa il predam dar am vrea ca copilul sa nu mai fie implicat sa luam vina asupra noastra daca exista aceasta posibilitate ? (copilul a facut cu o luna inainte 18 ani si ne gandim la situatia lui .Va mai intreb inca ceva nu exista si varianta ca pe langa amenda si mai platim si despagubire ?
care sunt cele mai simple sanctiuni si care sunt cele mai grave ,e vorba de un telefon valoare 500-700 ron. acum vreau sa il predau care sunt pasii cei mai simpli de urmat si fara repercursiuni grave daca se poate spune si asa ?