Testamentul - la ce foloseste,
raspunsul corect este dat de d-na avocat AVLIL :
"Cat despre testament, el e in primul rand in folosul testatorului, ii da o siguranta, o impacare pentru ce va fi... cand el nu va mai fi. "
asteptam asa raspuns de la o persoana avizata dar ne tarsita de sistem.MULTUMESC
in rest drumuri, timp si bani pierduti.
mersii,
intrbarea era "testamentul cui foloseste"
raspunsul l-am gasit in comentariul dumneavoastra:
"Cat despre testament, el e in primul rand in folosul testatorului, ii da o siguranta, o impacare pentru ce va fi... cand el nu va mai fi. "
da, doamna Romascanu
tata comun cu raposatul, parintii cu care am trait au facut fiecare, testament in care ne lasa noua, mie si sorei mele infiata de decedatul parinte. La parintele vietuitor nu are cine venii la mostenire.Am recunoscut vointa testamentara la notarul care a intocmit actul la 4-5 luni de la deces si n-au trecut doi ani de la deces
notarul ca si prompteristele citeaza nu interpreteaza si legile mai ales sunt facute pentru a fii
interpretate.
sunt mostenitor legal si testamentar si notarul ma obliga sa mint
am trait alaturi de unul din parinti de la sub 1 an in alta parte a tarii
am aflat de un frate foarte tarziu si la moartea lui am aflat ca a avut un copil recunoscut la care a platit pensie alimentara, nu stiu daca traieste unde si cum il cheama
pot sa mint fara rusine ca nu mai sunt mostenitori
adica notarul intreaba: mostenitori mai sunt
noi stim ca da , am un frate mort care a avut copil(nu-i trecut in testament fratele)
nu am trait impreuna. notarul cere sa-l aduc. Nu stiu unde sta ,cum il cheama...
copil recunoscut mostenitor prin tata decedat la moartea bunicului
testamentul foloseste la ceva ? cum citam pe cineva necunoscut ?
am aflat de existenta ei de la un amic comun al sotiei decedatului
(nume cunoscut, prenume nu)care munceste la negru in Barcelona