avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate valentin.vevelu

Activitate valentin.vevelu

Răspuns la discuția recuperare garantie materiala
nu ni sa dat apsolut nici o hartie prin care ni se spunea de ce ni se opreste garantiada am si semnat dupa aceea o fisa de lichidare nu am avut nici o lipsa sau ceva de gwenul asta.Problema e ca am semnat depunerea si nota de lichidare banii au ramas acolo la ei in birou.Eu am semnat ptr 4000lei si au vrut sa imi dea 2400 lei.Pot merge in instanta si cum sa imi cer banii? Care sunt demersurile? Multumesc anticipat
buna ziua am lucrat ca reprezentant vanzzari intro firma si mi afost oprita garantia materiala constiuta cat am fost angajat la ei.M au chemat la ei am dat o declaratie prin care trebuia sa imi dea toti banii(380Olei).AM fost la ei si au vrut sa imi dea decat 2400lei diferenta dorind sa imi taie chitante fiscale din soldurile unor magazine inchise.Nu am vrut sa iau chitante si suma aia ,am amenintat cu ITM SI GARDA FINANCIARA,m au inbrancit si lovit. MENTIONEZ CA BANII SI DECLARATIA A RAMAS PE biroul directorului care m a lovitAm fugit la sectia de politie si am depus reclamatie si mi am scos certificat IML.POlitia la incadrat la art 180,art 1 dar nu pot sa imi scot bani ,CUM POT PROCEDA?.MULTUMESC ANTICIPAT