avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Activitate oceanvibe

Activitate oceanvibe

Răspuns la discuția Desfintare post
Acest aspect am inteles, dar acest lucru inseamna sa fiu si eu de fata cand mi se intampla aceasta "vizionare". In momentul de fata, acest lucru se face fara sa stiu eu, folosind diferite programe de protocol pe retea. Acest lucru nu stiu daca este corect ... din punct de vedere al legii.
Răspuns la discuția Desfintare post
Si in momentul in care s-ar ajunge la un abuz din partea angajatorului, am vreun drept / as putea face ceva in privinta asta?

Mersi

Later edit : exista undeva in lege sau vreun articol care vorbeste despre intimitate la locul de munca? Adica angajatorul are dreptul sa "intre" / "vizioneze" monitorul sau orice alt aspect de genul ?
Răspuns la discuția Desfintare post
Pai cam asta e problema, ca as vrea sa depun cererea sapt. viitoare ... si eu si prietena mea, in acelasi timp. Ar putea intervenii probleme?

Mersi
Răspuns la discuția Desfintare post
Ok, am inteles. Acum alta intrebare.... sa speram ca trecem peste aceste conflicte cu datul afara. As vrea sa-mi iau un concediu la sfarsitul lunii iulie. Este posibil ca angajatorul sa nu-mi aprobe acel CO ? chiar daca echipa pe IT este formata din 4 persoane si vor ramane 2 in momentul respectiv.
Răspuns la discuția Desfintare post
Sa inteleg ca am dreptul la un singur salariu compensatoriu ? Mai multe info se poate te rog?

Mersi
Răspuns la discuția Desfintare post
Mai revin cu o intrebare. Daca in contract nu este specificat numar de salarii compensatoare in momentul concedierii, cate se acorda? Sau se acorda? Am voie sa cer cate vreau ? :)
Răspuns la discuția Desfintare post
Multumesc,

In legatura cu "hartuire sexuala" nu cred ca pot dovedii acest aspect concret. Adica o stresa prin e-mail-uri, ii zicea verbal sa iasa cu el la masa... o suna inaintea de incepere a programului, insa exista martori ( ceilalti colegi ).

Lucrez in domeniul IT, si sunt sef departament informatic.

Daca mai sunt intrebari / lucruri care ma pot ajuta, apreciez. Mersi.
Discuție Desfintare post
Salut,

Vin si eu cu cateva intrebari. Momentan sunt angajat la o firma, unde lucreaza si prietena mea. "Managerului" ii place de prietena mea si a stresat-o destul de mult insa aceasta nu a cedat, asa ca toti nervi, etc au fost revarsati pe mine. Managerul doreste sa ma concedieze intr-un fel sau altul ( motivul fiind cel mentionat mai sus + nu am dorit sa raman peste program ... sa fac ore suplimentare ).

In momentul de fata, firma nu a gasit o solutie sa ma dea afara dar in calcul sunt urmatoarele.

1) Desfintarea postului ( ce implica acest lucru / aspect .... ce pot pierde / ce pot castiga )
2) Din motive disciplinare ( dar din cate stiu trebuie sa faca o comisie de 3 persoane ptr a face acest aspect si managerul e singur, eu fiind doar subordonatul lui )

Tin sa anunt ca : nu o sa mai primesc bonuri, nu am voie sa ascult muzica si sa intru in anumite camere ( unde se regasesc serverele ) deloc.

Daca mai exista nevoie de info ptr ajutor, va stau la dispozitie.

Multumesc,