faptul ca mi se aplica penalitati pentru neplata la timp al intretinerii este clara prin lege.dar sa mi se aplice penalitati la penalitati este specificat undeva in vreo lege sau hotarire legislativa?
buna seara.exista o baza legala pentru aplicarea penalitatilor la penalitati?
Precizez ca sunt cu plata la zi al intretinerii dar am penalitati din trecut aproximativ 200lei.va multumesc
buna ziua.ma puteti lamuri intr-o problema?pina in data de 31decembrie 2010am platit la casa de pensii suma de 31lei cotizatie pentru pensie.din data de 1ianuarie 2011 cotizatia minima de plata pentru pensie s-a ridicat la suma de 222 lei.ma puteti lamuri de ce asa mult .va multumesc.
buna ziua.va rog sa-mi dati citeva informatii cu privire la citatie la tribunal pentru neplata intretinerii.Am fost citat in instanta pentru neplata intretinerii inperioada aug2006-aug2009 ptr un debit de 6.692,13+restante de2.900.dosarul a fost inaintat spre judecare anul trecut .abia acum o saptamina am primit instiintarea pentru judecare mentionez ca intre timp din oct2009 pina in martie2010 mi-am achitat debitul restant dar nu si penalitatile.La dosarul pe care l-am primit acasa sunt atasate si fisa cu calculul penalitatilor semnata doar de administrator si consilierul juridic +listele lunare cu plata intretinerii semnate doar de administrator.Vreau sa ma achit de datorii dar nu pot intr-un timp foarte scurt.La ce ma pot astepta?