buna seara.exista o baza legala pentru aplicarea penalitatilor la penalitati?
Precizez ca sunt cu plata la zi al intretinerii dar am penalitati din trecut aproximativ 200lei.va multumesc
Legiuitorul a oferit posibilitatea ca fiecare sa decida asupra propriului sistem de penalizari, asa ca fiecare asociatie poate adopta un sistem propriu, dar nu mai mult de 0,2%/zi.
In cazul dvs., adresati presedintelui un memoriu in care sa vi se explice de ce apareti cu penalizari in liste.
faptul ca mi se aplica penalitati pentru neplata la timp al intretinerii este clara prin lege.dar sa mi se aplice penalitati la penalitati este specificat undeva in vreo lege sau hotarire legislativa?
Penalitati la penalitati nu se aplica. Este ilegal la asociati. Presedintele are obligatia legala ca restantele mai mari de 90 de zile sa trimita in instanta.
Penalizarile nu se penalizeaza.
Cereti administratorului sau presedintelui sa va arate temeiul legal al penalizarii penalizarilor, daca aceasta este situatia in cazul dv....
Eu nu cred povestea aceasta cu penalitati la penalitati, dar mai stii?. Va scapa dvs. ceva, asa ca dupa ce va lamuriti, mai treceti pe-aici si ne povestiti.
Penalizari
manescuEugenia
Se poate refuza plata penalitatilor la restantele avute daca penalitatile nu s-au facut in urma unei sedinte sau aprobari a comitetului de bloc.Penalitatile ... (vezi toată discuția)
Penalitati
andradaa
Buna ziua, as vrea sa ma ajutati sa-mi lamuresc si eu urmatoarea problema...La asociatia noastra s-a hotarat in Adunarea Generala a blocului penalizare cotelor ... (vezi toată discuția)