Blocul nu se poate intabula de catre vinzator din cauza litigiului dintre vinzatorul blocului si o persoana care revedinca acelasi teren din jurul blocului neputindu-se realiza utilitatile (drum de acces, bransamente ,apa , canal..) ..si ca urmare nu-l pot intabula nici eu apartamentul .
Se poate face act aditional la contract pina se finalizeaza procesul care sa aiba valoare juridica si ce sa stipulez in el?
Nu se judeca pentru acelasi apartament. Persoanei care mi-a vindut apartamentul i se tot intenteaza proces pentru ca ar fi cumparat pamintul de sub balcoane .
Am cumparat un apartament cu plata integrala.La data cumpararii cladirea era gata ,mai necesita finisaje si pe acest motiv si a timpului rece(era noiembrie) s-a stipulat in contract ca se mai amina de la data receptiei inca 90 zile. "S-a aminat peste 2 ani jumate fiindca persoana de la care am cumparat este in litigiu cu o alta persoana asa ca nu putem sa intabulam apartamentul .Sa-i deschidem proces nu are de unde sa ne dea banii .Ce ar trebui sa facem ?