avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate micu75

Activitate micu75

Răspuns la discuția cumparare apartament
Blocul nu se poate intabula de catre vinzator din cauza litigiului dintre vinzatorul blocului si o persoana care revedinca acelasi teren din jurul blocului neputindu-se realiza utilitatile (drum de acces, bransamente ,apa , canal..) ..si ca urmare nu-l pot intabula nici eu apartamentul .
Se poate face act aditional la contract pina se finalizeaza procesul care sa aiba valoare juridica si ce sa stipulez in el?
Răspuns la discuția cumparare apartament
Nu se judeca pentru acelasi apartament. Persoanei care mi-a vindut apartamentul i se tot intenteaza proces pentru ca ar fi cumparat pamintul de sub balcoane .
Am cumparat un apartament cu plata integrala.La data cumpararii cladirea era gata ,mai necesita finisaje si pe acest motiv si a timpului rece(era noiembrie) s-a stipulat in contract ca se mai amina de la data receptiei inca 90 zile. "S-a aminat peste 2 ani jumate fiindca persoana de la care am cumparat este in litigiu cu o alta persoana asa ca nu putem sa intabulam apartamentul .Sa-i deschidem proces nu are de unde sa ne dea banii .Ce ar trebui sa facem ?