avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament

Am cumparat un apartament cu plata integrala.La data cumpararii cladirea era gata ,mai necesita finisaje si pe acest motiv si a timpului rece(era noiembrie) s-a stipulat in contract ca se mai amina de la data receptiei inca 90 zile. "S-a aminat peste 2 ani jumate fiindca persoana de la care am cumparat este in litigiu cu o alta persoana asa ca nu putem sa intabulam apartamentul .Sa-i deschidem proces nu are de unde sa ne dea banii .Ce ar trebui sa facem ?
Cel mai recent răspuns: micu75 , utilizator 19:23, 4 Iunie 2010
Sa incercati sa interveniti in procesul cel 2 pentru a conserva dreptul dvs., nu stiu insa ce natura are acel litigiu si nici daca acel dosar are ca obiect imobilul pentru care dvs. ati achitat pretul integral.Nu pentru bani trebuie sa va luptati ci pentru apartament.Este evident ca nu veti mai avea de unde sa va luati banii.
Eu cred ca trebuie sa actionati intrucat trecerea timpului nu va avantajeaza.Eu cred ca aveti posibilitatea de a actiona in justitie.Contactati un avocat si explicati-i toate detaliile situatiei in care va aflati.

succes
av. Ileana Schwarz
se judeca cu alta persoana pentru acelasi apartament? Faceti cerere de interventie in interes propriu , in acel proces. Daca se afla in proces pentru orice altceva , cu alta persoana, nu va impiedica sa faceti dvs. demersuri, pentru a deschide actiune in justitire impotriva lui. Apelati la avocat, va va explica ce urmeaza a face.
Nu se judeca pentru acelasi apartament. Persoanei care mi-a vindut apartamentul i se tot intenteaza proces pentru ca ar fi cumparat pamintul de sub balcoane .
Blocul nu se poate intabula de catre vinzator din cauza litigiului dintre vinzatorul blocului si o persoana care revedinca acelasi teren din jurul blocului neputindu-se realiza utilitatile (drum de acces, bransamente ,apa , canal..) ..si ca urmare nu-l pot intabula nici eu apartamentul .
Se poate face act aditional la contract pina se finalizeaza procesul care sa aiba valoare juridica si ce sa stipulez in el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Owner financed - vinzare finantata de cumparator callingcard callingcard Preambul : Vinzatorul are o casa de vindut. Cumparatorul vrea sa cumpere casa, dar nu are toti banii. Prin urmare cumparatorul apeleaza la o banca, ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui imobil si cine poate face asta? danadan77 danadan77 buna. am o intrebare f urgenta, si va multumesc tuturor celor care ma puteti ajuta. as dori sa sti in ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui ... (vezi toată discuția)
Plingere nulitate absoluta partiala vlemnaru vlemnaru Buna ziua, Am primit o citatie de chemare in judecata de un vecin de bloc ce contesta dreptul meu de proprietate asupra unei boxe situate la subsol, drept ... (vezi toată discuția)