avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate Isabela Vasile

Activitate Isabela Vasile

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011

Da... La Bucuresti nu au rezolvat nici o contestatie... Ce ti-e si cu tehnologia asta... nu exista nici o eroare la corectat...
Ne vedem in februarie... si atunci le aratam noi lor!!

Asadar, se va tine o noua sesiune de examen in februarie?
Am auzit si eu ceva de genul, dar nu eram sigura!
Multumesc anticipat!

Am inteles ca in noiembrie se va tine Adunarea Generala la UNBR/INPPA nu stiu... si atunci vor decide cand va fi urmatoarea sesiune de admitere in profesie. Tot de pe Forum am aflat de februearie... E mai mult un zvon :hugall:... si in ceea ce ma priveste, o speranta...
Imi raspunde cineva? Ca sunt cam nelamurit. Rezultatele afisate pe www.unbr.ro sunt rezultatele definitive dupa rezolvarea contestatiilor ?

Dap.
Baroul Timis [ link extern ] /
Ultimele stiri
Solutionare contestatii
Publicat in 14 Octombrie 2011
"PROCES VERBAL
de soluţionare a contestaţiilor la punctajul obţinut la proba eliminatorie tip grilă
Întocmit de comisia de soluţionare a contestaţiilor cu privire la contestaţiile la punctaj formulate. A fost formulat un număr de 45 contestaţii.
În urma reevaluării lucrărilor, comisia hotărăşte respingerea contestaţiilor la barem neexistând diferenţe între punctajele obţinute şi cele afişate [...]"

Adica au respins contestatiile la punctaj sau la barem? :duh:
Nu ca ar mai conta...

Oricum vad ca in toate centrele teritoriale si in structura centrala Bucuresti, a luat la contestatie o singura persoana... Felicitari d-nei FANTAZIU D. Diana-Elena Baroul Mehedinţi, care a ajuns de la 20 de puncte, la... fix 70.

Gata, ma opresc din investigatii si va las.
Cu respect! (Dar sper ca, in curand, cu distinse salutari colegiale)
Da... La Bucuresti nu au rezolvat nici o contestatie... Ce ti-e si cu tehnologia asta... nu exista nici o eroare la corectat...
Ne vedem in februarie... si atunci le aratam noi lor!! :P
Bine ca s-au afisat la 13.00... Incep sa ma obisnuiesc deja :hammer:
Oare se mai afiseaza astazi rezultatele la contestatii? Nu stiu de ce mai intreb, nu scrie nicaieri in ce termen trebuie sa finalizeze recorectarea... De trei zile dau F5, faxuri, telefoane la care nu raspunde nimeni #-o... Nashpa sa pici asa... Ferice de cei care au trecut
Ma adresez celor care asteapta rezultatele la contestatiile la punctaj. A reusit cineva sa afle cand vor fi afisate rezultatele?
Va rog, eu nu am gasit, stie cineva in cat timp se solutioneaza contestatiile? Va multumesc frumos!
Nota: Am dat la Bucuresti, si contestatia trebuie depusa pana astazi 12.10.2011, ora 22.00.
s-au afisat toate pe www.unbr.ro
e "s-o dus acasa" :)))