avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate ariana p.

Activitate ariana p.

Am 22 de ani vechime totala in munca din care 2,5 ani in invatamint.Am fost angajata prin concurs in functia de supraveghetor de noapte.As vrea sa stiu care sunt sansele mele de promovare si de schimbare a incadrarii ?
In legea 330/2009 la art. 8 alin.1 se precizeaza ca promovarea se face de regula pe un post vacant.Alin.2 al aceluiasi art. spune ca in cazul in care nu exista un post vacant promovarea se face prin transformarea postului din statul de functii in care persoana este incadrata intr-unul de nivel imediat superior.Iar mai departe la alin.3 cred se precizeaza ca promovarea in grade sau trepte profesionale imediat superioare se face din 3 in 3 ani, in functie de performantele profesionale individuale apreciate cu calificativul fb.bine cel putin de 2 ori in ultimii 3 ani de catre comisia desemnata prin dispozitie a ordonatorului de credite bugetare.
Conform alin. 4 avansarea in grad imediat superior se face la implinirea conditiei de vechime prevazute de transele de vechime in munca.
Art.7 alin .7 precizeaza ca persoanele incadrate in functii contractuale de debutant,cu salar de debutant, vor fi salarizate astfel pina la expirarea perioadei de cel putin 6 luni, dar nu mai mare de un an,si vor fi avansate pe baza de examen,in functia ,gradul sau treapta profesionala imediat superioara.
Ar fi trebuit sa cer eu transformarea postului dupa expirarea perioadei de un an?Mai pot face acest lucru acum?Ce ar trebui sa fac sa avansez in functia de pedagog avind in vedere ca pe aceasta functie pot fi incadrata cu studii superioare.
Va rog mult sa-mi raspundeti.Va multumesc.