avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate byank04

Activitate byank04

Discuție Insolventa?
Buna ziua!am citit legea privind insolventa si nu m-am prea lamurit,nici nu stiu sigur daca ma ajuta.problema mea este ca firma la care lucrez nu ma mai plateste de ceva timp-ma refer la cateva luni in care nu mi-am primit banii-problema e cam complicata si nu am putut sa renunt la servici.Cam ce pot eu sa fac pentru a recupera banii?ma ajuta insolventa?sau ce altceva as putea sa fac?m-am gandit sa intreb un avocat din zona in care locuiesc dar mi-e teama ca o sa ma sfatuiasca sa fac ceva care i-ar aduce lui mai mult castig,cunoscandu-l pe el.Ma puteti ajuta va rog?Multumesc anticipat,o zi buna va doresc!
In sfarsit am inteles.va multumesc foarte mult pentru ajutor.Nu era o speta concreta,era doar un exemplu,dar nu intelegeam cum se face.Nici eu nu stau bine cu matematica si m-au incurcat de tot fractiile.Sunt studenta in anul 3 la drept si nu intelegeam nimic.Va multumesc inca o data!=D>
Merci pt rasp,deci este defunctul D,parintii lui sunt ambii in viata.D are si 2 frati frati buni ,de exemplu un frate doar dupa mama si unul doar dupa tata.Am citit ca parintii defunctului vor avea 1/2 din mostenire,pentru ca ambii sunt in viata si de aici se imparte pe linii la frati,indiferent ca sunt uterini,buni sau consangvini.Ce se intampla cu restul de 1/2?
Chiar am nevoie de ajutor.:((Am o nelamurire foarte mare in legatura cu mostenirea legala.De exemplu in cazul in care sunt ambii parinti in viata,ei primesc 1/2 iar fratii restul,alte rude nu mai sunt.Dar pe langa fratii buni,3 la numar,sunt si 2 frati uterini si un frate consangvin.Aici eu stiu ca se imparte pe linii,materna si paterna.Dar se imparte doar o jumatate 1/2,ce au parintii,cu restu ce se intampla?Va rog sa ma ajutati!va multumesc anticipat