avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate danaru

Activitate danaru

Transcrierea de care imi spuneati nu s-a facut...desi casatoria s- a incheiat in urma cu 9 ani in spania...Ce urmari are acest fapt? Asta inseamna ca ei nu figureaza casatoriti in Romania?...Si atunci?
Ati putea sa-mi spuneti daca libretul de familie (Libro de familia ) din Spania, e totuna cu certificatul de casatorie? Am fost rugata sa ma interesez de unele formalitati, insa, in locul unui certificat de casatorie mi s-a dat un libret de familie. E suficient?

va multumesc
Multumesc frumos!
Va multumesc din suflet!

Dar nu inteleg...sa legalizez si sa traduc sentinta in italiana??
Sunt divortata din 2010, am doi copii minori in intretinere, cu o hotarare de divort definitiva si irevocabila....
In vacanta de vara as pleca cu copiii in Italia....Fiind divortata dupa vechiul cod mai am nevoie in acest caz de acceptul tatalui ptr a scoate copiii din tara?

va multumesc!
Buna seara,

As dori sa stiu cum se face transcrierea la noi in tara a unui certificat de casatorie incheiat in Spania in urma cu 9 ani...Care este procedura si cat timp dureaza?

va multumesc!
D-na avocat antoanela, stiu ca asta ar trebui sa fac in primul rand, sa am stabilita pensia alimentara...

Intreb din nou si nu vreau sa obosesc...dar, pe baza noii actiuni voi putea recupera toata suma sau doar de la data introducerii actiunii?

va multumesc
anlexia a scris:

Bun!
Daca sunteti convinsa ca nu aveti de unde lua ceva de la el....de unde vreti sa luati?

Nu vreau eu sa-i iau....Vreau sa dea el din venitul ala "negru" pe care il are si pe care nu-l voi putea dovedi curand.......venit din care isi duce existenta mai mult decat decent...cu tot ce-si doreste sufletul lui...

Dar....intrebarea mea a fost cu totul alta....

In fine...Am avut proasta inspiratie sa intreb ceva ce n-am inteles....si am ajuns din nou la acelasi "cerc vicos" de care a pomenit cineva....

Si multumesc ptr mesaje!
De executat, n-au ce executa....N-are job, n-are casa..n-are conturi...n-are nik....Are doar un venit la negru, doi copii fara pensie alimentara...si alti doi "proaspeti" aparuti tam nesam.....si mai are si o indrazneala crasa de a sfida tot ce misca in jurul lui...si ce nu misca....

Si in plus, suntem pe un forum....Multi scriu, multi inteleg.....sau nu inteleg....multi tocesc tastatura...

Si la multi ani tuturor!!! :)
multumesc, desirelia, ptr raspuns.

Da, exista o hotarare, doar ca in acea hotarare e mentionata doar obligatia la pensia alimentara din veniturile nete realizate...Nicidecum nu e specificata si obligatia la pensia alimentara din salarull minim, in cazul care nu are venit, .......Si cica e imperios necesara si o astfel de mentiune...

De asta e nevoie de alta actiune....din cate am inteles...