avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate poluare2010

Activitate poluare2010

Va multumesc pt raspuns .

Deci curatorul se poate schimba, numai daca cel actual desemnat renunta. Nimeni si nimic nu-l poate schimba daca el nu vrea. OK am inteles.

Daca batranul cu pricina, din primul meu post, a vandut un alt imobil, acum 3 ani, si ii apare semnatura in actul notarial, la rubrica vanzator, rezulta ca la momentul de atunci nu avea curator ?
Notarii trebuiau sa stie de existenta unui curator la momentul semnarii ?

Va multumesc din suflet
Buna Ziua,

Concret:

O persoana in varsta, cu debilitate mixta dar cu discernamant prezent (certificat IML), are un curator, si vrea sa vanda un imobil.

La notar va semna in calitate de vanzator:
1) Proprietarul in varsta
2) Curatorul acestuia ???

Si inca ceva:
Daca exista deja un curator, se poate schimba acesta cu un altul, la dorinta celui din urma?
Cine hotarste daca se poate?
Care sunt conditiile in care se poate face aceasta schimbare?

Nu am cunostinte juridice, si exprimarea mea pare din coada de topor, imi cer scuze.

Va multumesc din suflet
Răspuns la discuția recuperare taxa poluare(auto)
Va multumesc pentru raspunsul prompt.

Asta este..... #-o
Răspuns la discuția recuperare taxa poluare(auto)
Buna ziua dna. avocat Andreea Lisievici,
Ma bucur ca am gasit pe cineva, serios, care se ocupa de problema recuperarii taxei.

Problema mea:

Am platit o taxa de poluare de aprox. 1500 de euro, in data de 2 iunie 2010 pt un automobil cumparat din Germania in 27 mai 2010, pentru a-l putea inmatricula in Romania.

1. Exista vreo sana pentru a-mi recupera banii, in instanta?
2. In cat timp?
3. In cazul pronuntarii instantei in favoarea mea, primesc inapoi 1500 de euro sau trebuie sa scad, din acesti 1500 euro, cheltuielile de judecata?

Va multumesc anticipat