avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate elisabeta adriana

Activitate elisabeta adriana

Răspuns la discuția cum sami iau copilul inapoi
.CUM SA-MI IAU COPILUL INAPOIva rog sa ma scuzati ca nu am fost prea clara. in 1998 in urma unui viol am ramas impreuna cu actualul meu sot. dupa 4 luni el a fost arestat pentru 10 ani, eu fiind insarcinata in 2 luni mam casatorit cu acesta in penitenciar pentru a da un nume de familie la copil.aveam doar 20 de ani si un copil de 9 luni cand sa prapadit mama . dupa 2 ani sa prapadit si tata.am ramas singura fara nici un ajutor. atunci am hotarat sa plec in lume sai pot oferi o viata linistita baiatului meu. lam lasat la o sora la care ii trimetiam bani regular-eram si sant in italia-veneam des in tara sami vad baiatul si totul era perfect. in sfarsit nu mai ceream de pomana prin cimitir.pe sotul meu lam lasat pentru ca nu stiam care este locul lui.am bagat divort cu speranta de ami putea lua si copilul in italia deoarece aveam o munca si o situatie buna.in 2006 sotul meu a iesit din inchisoare si a luat copilul de la sora mea.....pentru ca e fiul lui...La inceputul anului 2007 a fost arestat din nou si in loc sa ma cheme pe mine sa iau copilul la dat la o prietena.... nu stiu cum au facut mai ales ca doamna respectiva unde sta fiul meu a fost arestata si are probleme cu legea. sotul meu mia cerut sa ma impac cu el ca imi va da baiatul. am facuto si pe asta, dar cand a venit timpul sa merg sa iau baiatul mia cerut bani. vreau sa mentionez ca eu am trait cu aceasta persoana timp de 4 luni in urma unui viol...eu aici miam facut o familie, am un alt baietel si o fetita si nu stiu cum si ce sa fac sal aduc si pe cel mare. imi dau seama ca e o situatie complicata dar eu sunt disperata. daca cineva imi poate da vreun sfat va multumesc din suflet. adriana.
fiind in divort cu sotul meu, acesta a incredintat copilul la o familie. la tribunal neam impacat-dar el este aresatat- si eu vreau copilul inapoi.stiti daca ar putea fi probleme. va multumesc