avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Activitate fag_al

Activitate fag_al

OK Nu voi mai folosi numele firmelor. Tot ce le recomand tuturor celor care se afla in situatia mea este sa sune ei personal la firma de recuperarari si sa verifice daca acestia le-au preluat datoria sau nu. Daca nu mi s-ar fi intamplat mie personal nu as fi crezut ca este adevarat. Am primit o HOTARARE prin care eram somata sa platesc niste bani (vreo 30 Lei) si am constatat ca de fapt firma de recuperari habar nu avea ( ei au spus ca daca datoria este reala voi primi o notificare in scris de la ei, dar ei nu au cunostinta de vreo datorie a mea) Am sunat la firma care spune ca mi-ar fi dat niste carti dar nici ei nu ma aveau in baza de date cu vreo datorie. Curios nu? Si totusi am primit 3 avertismente de plata si o Hotarare prin care eram somata sa dau bani. Nu era nici macar nevoie sa ma deplasez la firma.Banii ii puteam trimite prin posta. Cui si de ce daca nu sunt datoare nicaieri? Aveti grija ca anul asta se poarta tepele cu carti. Eu comand frecvent carti pe net si stiu cum se procedeaza corect:
-faci comanda on-line
-dai datele personale (adresa, cnp, detalii pt facturare, modalitatea in care vrei sa primesti cartile posta sau curier rapid)
-primesti instiintare on line ca a fost inregistrata comanda ta
-primesti o instiintare sa te prezinti la posta daca ai ales optiunea prin posta
-ma duc la posta ridic coletul si atunci il si platesc
-in colet pe langa carti intotdeauna am primit si factura
NU VA LASATI IMPRESIONATI DE HARTIILE COLORATE IN CARE VI SE CER BANI PRIN POSTA. NU AU NICIO VALOARE.
Cititi pe net si veti vedea ca sunt foarte multi in situatia asta. Este doar o alta teapa. Eu asa am dat peste forumul asta. Sunati lamuriti problema, faceti plangeri la OPC si Politie daca voi credati ca cineva va cere bani degeaba. Mentionez ca eu nu am comandat nicio carte de la aceasta firma si nici nu m-am dus sa ridic de la posta ceva de la ei. Eu am lamurit problema cu cele 2 firme la telefon (am gasit numerele lor pe net) Daca as fi dat banii in contul cui intrau ca nimeni nu-i mai vroia cand am spus ca fac plangere la Politie?