Eu cred ca am rezolvat problema. Am sunat eu la ................ sa verific acea hotarare pe care o primisem acasa prin care eram anuntata ca eram predata la aceasta firma de recuperare. Surpriza a fost ca ei nu stiau nimic de faptul ca trebuiau sa recupereze bani de la mine. I-am rugat sa-si rezolve problemele cu firma Internati........... si le-am explicat ca oricum o sa merg si la Politie. Le-am explicat ca pe hotaratea primita acasa era sigla firmei de recuperarai ......................... deciX- ( Dupa vreo doua zile de dat telefoane la .......................... m-am convins ca nu eram in baza lor de date. De altfel ei nu au cum sa recupereze o suma de bani pentru un produs pentru care eu nu am facut nicio comanda si pe care nu l-am primit. ESTE CLAR O TEAPA ROMANEASCA PENTRU OAMENII SLABI DE INGER. Am sunat deci din nou la firma I.M.P. si SURPRIZA:O : nu mai eram in baza lor de date ca datornic, fusese o neintelegere cu Posta etc. Le-am explicat ca am primit 3 somatii de plata si o hotarare deci vreau copia facturii in baza careia mi se cer banii si doresc sa stiu de unde au datele male de contact( adresa si nume) Nu mi-au putut spune de unde au adresa mea si m-au asigurat ca nu sunt datoare la ei. Deci la cine merge, merge la cine nu, nu. MA INTEB CATI BANI STRAG ASA#-o INCREDIBIL
~ final discuție ~